Sziasztok!
A mézeskalács receptet köszi!!! Leírtam és a nagyfiam vállalta, hogy ő megsüti. Persze én állítom össze a tésztáját, aztán már ő szaggatja ki. Viktor már harmadik éve süti a sós túróst, neki az a kedvence. Még a szomszéd srác is átjön, és segít. Bezzeg otthon nem!:-(
Szóval ha jön a téli szünet, lesz itt sütés ezerrel!!
A Bochkor és a Palik itt húzott el a ház előtt. 5-re igérték, hogy jönnek a Shell kúthoz, de 9 órára értek ide. Még szerencse, hogy a házunk kertje a Szegedi útra néz, így aztán onnan integettünk nekik.
A msn, a
www.msn.com címen találod meg. Ez egy program, amit ha letöltesz a gépre, telepítés után tudod használni. Nem teljesen olyan, mint a chat.hu, vagy a többi chat-es honlap, mert itt Te választod meg a partnereket. Na most aztán fogalmam sincs, világos voltam-e, de ha megadod a mail címed, akkor elküldöm neked a pontos címet.
Anyósom a 13 szám alatt lakik. Te?
Igen, délelőtt dolgozom, de sokszor hazahozom a munkát délutánra is, mert annyi van. Muszáj, kevesen vagyunk és a határidőket akkor is tartani kell.
Ditke!
Ennyien járnak a Mátraihoz? Nem is hittem volna. De jobb, ha időpontra mész, akkor legalább nem kell sokadiknak várazokni. A kis virgonc baba hagyhatná a mamáját pihenni, mert ha kibújik, akkor erre már alig lesz alkalma. De erről nem szívesen beszélek, nem akarlak elriasztani. Vigyázzatok magatokra, ha mentek Kecskemétre!! És számolj majd be, hogy mit tudtatok vásárolni.
Megyek, megmosom a fejemen lévő tollat, aztán még játszunk Márkkal és alvás. Hosszú volt a mai nap.
Puszi Nektek:
Mari