Sziasztok!
Tegnap voltunk dokinál, minden rendben volt, a méhlepény, a magzatvíz, a méhszáj is.
A cukros lötyit beválltam megint, szóval hétfőn megyek. Szurkoljatok, hogy ne jöjjön vissza!!!!!!!!!!
Most éhgyomi vércukrot nem kell csinálni szerencsére!
A babóm, már egy-két napja vízszintesen feküdt, erre tegnap mikor mentünk dokihoz, megint befeküdt farosan
. Azt mondta a doki, hogy nem aggódjak, mert a 36. hétig megfordulhat, és hogy 4-ből 3 megfordul, bár szerintem ez annyira nem jó arány.
És ha faros lesz, akkor császár lesz
.
De legalább kaptam egy csomó biztatást a dokimtól hogy biztos hogy megfog fordulni, és mondom is a babóm hogy forduljon meg, de csak vízszintesig fordult még. Hajnalban is vízszintesen volt, most megint farosan van.
Amúgy teljesen szépen fejlődik, tök átlagos baba, tehát nem nagy baba
, megfelel a vonalzó szerint pontosan, és most 1 kiló 30 deka
.
Anikó!
Örülök, hogy van vonalzód.
Szerintem a mom értékre nem lehet alapozni, hogy kisfiú vagy kislány lesz. Nekem 0,9 volt a mom értékem.
A péterfyben azt hiszem van olyan, hogy az apuka is bennt aludhat, ezt nem tudom. Igazából nekem az a fontos, hogy én egyágyas szobába lehessek a babámmal. Max. első éjszaka lenne bennt csak a párom úgyis!
Ja és most már ez a második este, hogy enged aludni bal oldalon a babám
.
Én kb. 8-9 kg-ot szedtem fel eddig. A doki szerint 53 kilóval kezdtem, most meg 61,2 vagyok szerinte. Itthoni mérleg szerint, kb. 50kg-val kezdtem, és most vagyok rajta 59kg. Hát remélem hogy olyan sok már nem fog feljönni.
Te hány kilónál tartasz???
Gabó!
Én most elevitet szedek, de már csak heti egy-két alkalommal, mert mondta a doki hogy ne szedjem mindennap mert nagy lesz a babám.
És persze vasat szedek, napi kettőt, mert ugyanis a vasam alacsony lett, és állítólag azt szoptatás alatt is kell szedni folyamatosan.
Nem féltetted Flórát, két hetesen hogy bármit elkaphat, hogy vitted minden hová? Én értem hogy nem kell mindentől óvni, de azért én két hetesen még nagyon aggódnék, nem biztos hogy merném vinni, mindenhová.
Móni!
Hát neked pedig kitartást!!!!!!!!
Remélem előbb, mint utóbb, de javulni fog a helyzet, hogy te is meg babó is tudjatok aludni!!!!!!!!!
Nem lehet , hogy ettől az időtől ilyen kis nyűgös???