Sziasztok
Viki
Petra nagyon kis cuki
Igen a Radayban is van uzletuk de a XIII.keruletben van a gyar es az ottani mintaboltban alatalaban nagyobb a valasztek.Bar megfigyeltem kislanybo al Radayban is mindig tobb cipo van
Orulok hogy jo volta ringato.Sokan voltatok
Ilyen helyen lehet jo kis ismeretsegeket kotni
Nekem anyukak kozotti pesti barinom is a klubbol van
Nikk
Na ez egy jo szak
Nekem nagyon vonzo a szalloda ipar,csak valahogy ugy leragtam az elozo helyemen hogz nem elptem,most meg mar nem akarok nagy karriert befutni csak egy jol fizeto keves munkaval jaro allast
Tudom ne almodjak
En valahogy olyan vagyok hogyha otthon nincs rende,tisztasag,ficsi ebed akkor nem tudok a jatekra koncenralni.Ezert is jo hogy amig bolcsiben van mindent megcsinalok hogy delutan mar csak az ove legyek
Errol jut eszembe,holnap nem megyek be dolgozni mert a mult heten csomot forditottam itthon es ugy dontottem ennyi nekem is jar
Ennek oromere,holnap vasarlas,fozes,sutes,mosas es ha meg marad erom takaritani is kene.
Fulescsacsi
De jo hogy jottel
Szabolcs nagyon szep mosolygos kispasi mar
Hol a Baross teren pontosan?
Nincs azt hiszem honlapjuk de a telcsi szamuk 209-3430,ez egy kozponti szam es itt adjak meg a keruleti segito szamat.Anny ia kiriterium hogy ne legyen a kozelben nagyi,de nem ellenorzik kulonosebben,egyszer eljon a vezeto veled beszelgetni,korul nez hogy mik a korulmenyek.ERTED??
Aztan legkozelebb par nap mulva mar hoz valakit aki szerinte jo lenne az alapjan amit teszeretnel.En mondtam hogy jo mozgekony legyen hogy szaladjon utana
Marika 65 eves de termeszetjaro,evi 4000 kmt gyalogol,teljesen fitt neni
Semmilyen haztartasi munkat nem csinalhatnak,en kerestem taki nenit es O vallalta hogy kulon megcsinalja, de nem lett belole sok mert keddenkent nem dolgozom igy meg tudom vegulis csinalni
UGy van hogy nem hagyhatod ra a gyereket egyedul,en nem is hagytam 5 honapig,imnidg jatszott vele amig en valami mast csinaltam.Azota van hogy elviszi a piacra nezelodni,villamosoznak,vagy jatszoteren vannak ,de ez a heti itt toltott 3 orabol csak 1, a tobbin en is ott vagyok.Amig nem volt bolcsis mindig egyutt mentunk ugyetintezni,vasarolni ,mert O lefoglalta en meg tudtam pakolni a kosarba nyugodtan
Ha van meg kerdesed csak szolj
kataa