szia Tökmag,
bocsánat bocsánat
nem akartam elrettentő lenni....
csak tudom hogy a nődokik nem foglalkoznak általános egészségi állapottal, vitaminokkal, családi háttérrel, genetikai előzményekkel, hőmérőzéssel... csak akkor csinálnak bármiféle vizsgálatot vagy adnak bármiféle javaslatot ha már hónapok óta nem jött össze.
persze babák ezrei születnek mindenféle fejtörés nélkül, szépen, gömbölyűen, egészségesen.
csak kizárólag abban az esetben ha tényleg nagyon érdekel az ésszerű családtervezés, a készülődésedből úgy tűnik, hogy igen, csakis azért írtam le hogy ILYEN VAN INTÉZMÉNYES FORMÁBAN IS, a budapesti Bolgárkerék utcában, ahol nem fog lezajlani az alábbi beszélgetés:
"-Csókolom, mi babát szeretnénk.
-Mióta nem jön össze?
-Hát még el sem kezdtük, éppen ezért...
-Hát akkor ne ide tessék jönni hanem az ágyba."
Hanem, ott örülnek annak aki felelősséggel előre tervez, az egészséges embereknél is van egy minimális kockázat amit így még jobban le lehet csökkenteni.
Majd írd le mi volt a nődokinál, mert érdekel, tényleg. Én is majd mindig tudósítok hogy mi volt a családtervezőben.
mikortól tervezitek hogy jöhet a babó?
Többi lányok hová tűntetek? A hétvégénk a barátainkkal Egerben nagyon jól sikerült, és szuperül éreztem magam, Bencsi babával is jól megvoltunk. Nem volt semmi rossz érzésem a kisbabával kapcsolatban, semmi lelki fájdalom, irigység, szomorúság... talán csak nem meggyógyultam?? Ugye, ugye! Most már valahogy olyan szabadnak érzem magamat.
puszi
Moncsi