Sziasztok!!!iszonyatosan fâjnak a melleim ,hànyingerem van ,pici barnàs folyàs néha ,pici véres néha .vettem tesztet gabrielt de nem vagyok rajta terhes.2/3hetes lehetek ha terhes vagyok.Valaki segitsen hogy terhes lehetek?mert szeretnénk
Most regisztráltam, ismerkedem az oldallal. Van egy éppen ma 6 hónapos kisfiunk. Többnyire ketten vagyunk itthon a férjem egész héten estig dolgozik, előfordul, hogy a hétvégén is. Jól elvagyunk itthon, bár az elmúlt időszakban keveset tudtunk kimozdulni az időjárás és a szmog miatt. Hasonló korú anyukákkal szeretnék megismerkedni, beszélgetni.
Sziasztok! Olyan lányokkal szeretnék beszélgetni, akiknek volt már vetélésük. Októberben ment el a babám, és képtelen vagyok feldolgozni. Ahogy telik az idő, egyre rosszabb. Teli vagyok dühvel, és haragszom mindenkire akinek sikerül. Muszáj ettől megszabadulnom... Kérlek segítsetek! köszönöm
@szivarvany89: Szia Szivárvány89.Nekem 7 évvel ezelőtt volt egy vetèlèsem 11,5 hetesen.Ugy éreztem akkor hogy minden összeomlott.Az akkori páromat szinte nem is érdekelte.Egy igazi baràt segitett talpra állni.Lelket beszélt belém hogy ez fog még sikerülni soha ne adjam fel.Később dolgoztam uj életet kezdtem.Most vagyok 18+2napos terhessègnèl.Ugy gondoltam nekem màr soha nem lehet baba...de a nyugalom meghozta a gyümölcsèt...kopp-koppp.Irj Te is hogy mi törtènik azóta veled.Tudom milyen cipőben jàrsz megèrtelek.Kèrdezz ha van kedved.Fel a fejjel
Sziasztok!Új vagyok,most ismerkedek az oldallal.Zalaegerszegi 28 éves anyuka,3 fiúgyermekkel akik 6,4 éves,és1.5 hónapos.Szívesen ismerkednék környékbeli anyukákkal ha vannak,de a többi anyukával is!