Sziasztok!
Nem tudom, mennyire aktuális még a kérdés...
Másfél éve szültem császárral, altatásban. Nagy volt a kapkodás, meg már nehezen is bírtam a végét. Amikor az altatóorvos mondta, hogy párat ebből kellene lélegezni és már nem is fogok semmit érezni, alvás lesz, egyszerűen nem hittem el neki. 9.36-kor született a fiam, halványan emlékszem, amikor kitoltak a műtőből a férjem és anyukám arcára, meg hogy duruzsoltak valamit nekem. Aztán dél körül ébredtem fel, rögtön oldalra akartam fordulni, mert úgy éreztem, úgy kevésbé fáj. "Ha tud, akkor tegye azt" - hangzott a válasz. Este 6-7 körül kérték, hogy próbáljak meg lábra állni, de még ülés közben is szédültem, szóval ezt nem nagyon erőltettük. Másnap már nem volt semmi gond a szédüléssel. Viszont, ugye a császárseb miatt se nevetni, se köhögni - tüsszenteni a legvadabb rémálmaim közt szerepelt
- nem esett jól, viszont a torkomat, nyelőcsövemet iszonyatosan irritálta az altatógáz pár napig. Azt mondták, hogy ne aggódjak, ürül ki a gáz, el fog múlni. Valóban így lett, addig viszont elég kellemetlen volt, állandóan köhögnöm kellett volna, ha köhögtem, fájt a sebem, és úgy sem lett jobb a torkomnak. Kicsit ördögi kör volt.
Hát, nagyjából ezek az én tapasztalataim.