Halihó, lányok!
Ennyi jó hírt!!! Móni, hidd el, sikerült!!! Én is ugyanígy éreztem, egyáltalán nem mertem magam beleélni, amíg a doki is ki nem mondta az áment, pedig a teszt nem hazudik! Ha gondolod, holnap csinálj gyorsan még egyet, akkor már tényleg tuti biztos lehetsz benne! Hurrá!!! Látod, megérte idöt adni magatoknak...
Krisztina! Örülök, hogy minden rendben a kis lurkóval! Szerintem is olyan megható látni, hogy izeg-mozog! És apropó poci, nekem is szinte egy nap alatt nött meg észrevehetöen, most meg az elmúlt pár héten hirtelen úgy kidomborodott, hogy már kabáton keresztül is látszik! Arról nem is beszélve, hogy a tavaly vett "kis csinos kabát" -rám sem jön, akkorák lettek a cicijeim meg a pocim
mintha nem is én lennék, Samantha Fox meg térden állva könyöröghetne a receptért. Azért nem bánom, mert tudom, hogy a kis babóca legelább komfortosan elfér.
Ja, és bár ez már a 26. hét, fogalmam sincs, kisfiam vagy kislányom rugdal-e, és nem is biztos, hogy megnézetem, pedig furdal a kíváncsiság. Egyik barátnömnek váltig állították, hogy fia lesz, nem is igen volt lány nevük, erre jött a döbbenet a szülésnél. Nem akarom, hogy tutira másra számítsunk mint ami, szóval azt hiszem, á lá Nagyikám én is csak a szülésnél fogom megtudni!
Most rohanok órára! Mindenkinek üdv!
Adri
Na, erre állítólag nincs meghatalmazásom, hogy hozzászóljak, és az azonosítóm se jó. Bocs, azt hiszem, megpróbálom elküldeni névtelenül, akkor is Adri!