2000.11.19 10:29
Szerző: Anonymous
sziasztok csajok,
Végre végre hozzájutottam egy kicsit a nethez, ha még emlékeztek egyáltalán rám, bár azóta sok új szereplő lett itt.
Lara!
Gratula. A Kata féle tanácsokat asszem én adtam neki, azóta is jóban vagyunk vele, beszélünk , találkozunk csak sajna gép hiány miatt nem tudok irni.
Szóval mi most a 18 hét végén járunk és le szeretném Neked írni, hogy
nekem tök ugyanilyen volt a szitum, OCSK ba jártunk és rögtön az első komoly próbálkozásnál összejött a baba, namost ugye még két hét akkor a mensiig, én nem túlzok rögtön éreztem, hogy valami MÁS -állapot-. Semmi leírt terhes tünetem nem volt, csak FÁJT a HASAm illetve nem fájt, hanem tudományosan DISZKOMFORT érzésem volt, semmi hányinger, fémes íz semmi. Az első teszt amit jó korán vettem meg negativ lett, ekkor kicsit eleresztettem magam, koktélozgatás stbstb, aztán amikor nem jött meg aznap este teszt és alig akartam elhinni, halvány csik!!!! rá három napra látható csík , szóval mégis sikerült!!!!!
Én a munkahelyemről már 7 hetesen eljöttem betegállományban - simán kiirnak - mert a hozzáállás nagyon szemét volt, miután egy nap a vérnyomásom nagyon felugrott és szabályosan rosszullettem és nem hamukáztam elmondtam , hogy mi a helyzet, mert meg voltam ijedve, hogy ez árt a babának, reklámügynökségen dolgoztam mindennap este 9ig és tiszta stressz voltam, egyáltalán nem bántam meg!!!!!!!!nem unatkozom, lenyugodtam tök jól vagyunk, Terhesség hétről hérte könyvet olvasom ami egyben napló is , szuper!!!Nekem a legelején mondták, hogy ez az egyetlen pozitiv szemléletű könyv, ami nem riogat, csak segít!!!!!
Mellette elkezdtem járni a közgázra kiegészítő egyetemi képzésre, heti 3X estire, ez is lefoglal, plusz belevetettem magam a francia tanulásba. A fizum 70% át kapom, csak a tavalyi év átlaga alapján, mert teljes évvel számolják, ez kicsit rosszabb mint az idei, de nekem megéri a nyugalom!!!!Persze ehhez hozzátartozik, hogy szerencsés vagyok, nem panaszkodhatom a férjem jól keres.
Szupi dokit is találtam, a Kata is hozzájár , neki is elnyerte a tetszését.(SOTE I ).
Szóval nyugi nyugi nyugi. Én elég izgulós vagyok, de már az elején megbeszéltem a babával, csak úgy natur nem pszichoanalízissel (bár én is olvastam dr Raffai könyvét), hogy ő odabenna alegjobb helyen van, nagyon szeretjük, mindent megteszek érte, hogy jó érezze magát és szépen növekedjen, fejlődjön, ez totál bejött, már mozog (3 hónaposan éreztem , pedig első baba és nem vagyok deszka vékony- ja és odafigylek a kajálásra, főleg arra , hogy eleget egyek, de még mindig csak 1/2-1 kgot híztam, a pocim viszon nő, de a legelejétől érezheted nagyobbnak, főleg ha ilyen fájós, mert ilyenkor kicsit "be van durranva", fel van fújodva, ez normális!!!!), egyáltalán nem volt hányingerem, semmi kellemetlenségem, csak fáradtabb voltam , amikor úgy éreztem lepihentem és kész... Sokat beszélek vele csak úgy mintha magamban beszélnék, énekelek neki, Mozartot Vivaldit hallgatunk, ezt még a Raffai könyvében olvastam, hogy ezek nyugtatják a picit. Szóval eddig minden oké, az AFP is megvan , maga a tökély az eredmény, bár kicsit persze izgultam, de utána nagyon megdícsértem, hogy ő ilyen ügyes és egészséges.
Nem akarok tovább ömlengeni, túl sokat irtam, de hát végre géphez jutottam.
Szóval én azt hiszem , persze teljesen laikusként, hogy nagyon fontos, hogy bízz magadban és a babában, hogy minden oké lesz, és legyen egy jó dokit, meg egy jó könyved , meg egy ilyen klassz fórum, jófej virtuális barátnőkkel és akkor tényleg minden rendben lesz!!!
Ismét bocsánat a terjedelemért, sok puszi és drukk a próbálkozóknak, tudom , hogy könnyen mondom, de nyugi és próbáljátok valahogy humorosabban vagy szebben felfogni a dolgot, ne görcsösen, pl peteérésnél az akció előtt, mi ettünk egy finom halászlét egy étteremben és ittunk hozzá Somlói Juhfark bort, ami a "nászéjszakák bora"...ajánlom mindenkinek:-))))))
üdv
Soma