2000.11.13 13:26
Szerző: Anonymous
Lara!!!
Ez aztán a hír!!! Én is nagyon vártam már, hogy megnézhessem, mi is történt veled.
És meg fogsz lepődni: én persze tök ugyanezeket éreztem a terhességem legelején. Nekem sokat segít egy könyv, az a címe, hogy Terhesség hétről hétre, ajánlom, hogy vedd meg!!!
A hasifájás nekem is van és volt, nekem azt mondta a doki, hogy ez normális, nyúlnak a szalagok, rendeződnek át az izmok, ne izgulj, ez semmi rosszat nem jelent. Nekem egy kedves barátnőm adott jótanácsokat, ideírom neked őket:
1. Az első hat hétben ne akciózzatok élesben, azt mondják, így optimálisabb a beágyazódás szempontjából. Persze azért szeretgetni lehet, csak te kicsit visszafogottabban halmozd az élvezteket.
2. Sok fehérjét egyél, husit mindennap, persze finom sovány husikat, meg persze tejtermékeket, zöldséget, gyümit, stb.
3. Ne mássz lépcsőt, főleg hosszút ne, ahol csak lehet, lifttel közlekedj, ha mégis muszáj, lassan, komótosan közlekedj.
4. Ne cipekedj!!!
5. Pihenj sokat, ha fáj a hasid, minél előbb kerülj vízszintbe, meglátod, rögtön elmúlik!!!
Szóval ezek ilyen barátnői intelmek, nem szentírás, de én betartom őket.
A 9 hónap tényleg hosszú, de ne sürgesd az időt, minden nap élvezd azt, ami akkorra adatott!!!
Én a családomnak rögtön a teszt után elmondtam és a legjobb barátaimnak is. A többieknek majd szép fokozatosan.
Nagyon örülök a sikerednek!!!
Drága többiek, akik nagyon vágynak a babára! Remélem, mihamarabb túl lesztek a vizsgálatokon és teljesülni fog a vágyatok!!! Ma már mindenre van megoldás, olvassátok el Erika példját fentebb!!
Kata