Szia Mindenki!
Gondoltam belkotyogok ebbe a topikba is
Elárulom, hogy amig várandós nem lettem, kizárólag császárral szerettem volna szülni! Amint kiderült, hogy babám lesz, rögtön az ellenkezõ érzések keritettek hatalmukba! Otthon, természetesen szeretném megszülni gyermekemet
Furcsa nem? Azóta letettem mindkettõrõl és kórházba vonulok
Lehetõség szerint olyan kórházba, ahol a doki tudomásul veszi az "óhajomat" és kész elismerni, hogy nem Õ szül
Immár 20 hetesen sem találtam meg az "igazit".
Na mind1! Viszont lenne egy kérdésem (nem ér belekötni
) A mûvi világrahozatal mennyivel jobb, mint az az õsi ösztön, ami felszínre bukkan, mely erõt ad azokban a percekben, mikor már azt hinnéd elfogyott? Természetes indokolt esetekben a leggyorsabb a császár és támogatom, de csak abban az esetben, ha tényleg INDOKOLT. Olyan születés sztorikat olvashattam, amelyek meggyõztek, hogy iszonyú erõ és kitartás lakozik a nõkben, amikrõl nem is tudnak. Egyik beszámolóban arról olvashattam, milyenek a tolófájások! Idézem:
"Ez a másik meglepö tapasztalatom, aki már szült közülünk, meg fogja erösíteni gondolom, hogy nem én nyomtam ám a fájás alatt... az egész testem préselödött össze magától és én max. csak rásegítettem valamelyest... "
Szóval??? Mennyivel is tudnak többet a dokik, mint a természet, ami múködik már jó párezer éve????
(A császárral szült anyák, nem kevésbé anyák!!!!!! ezt azért szeretném tisztázni)
puszi
sasha