Szia Csilla,Nekem semmi problémám nem volt az előző császár miatt a második terhességem alatt (gerinc- ill. becsípődésproblémáim voltak, de az ugye nem as császár miatt van
). Sem pocakfájás a vágás helyén, semmi egyéb. A két gyerek között 2 év négy hónap van, ez állítólag elegendő orvosilag is két császár között. Nekem most azt mondta a doki, amikor megkérdeztem, hogy mikor jöhet a következő baba, hogy egy év múlva lehet. De igazság szerint kicsit később szeretnénk( így konkrétan nincs dátum, de úgy "érzés szerint" 2-3 év).
Kedves Rita!
Igen, nagyon akarok (-unk) még babát, de hát féltem a tyúkszaros kis életemet is. Tudtommal nálam a műtét alatt semmi komplikáció nem volt, de azt hiszem, be fogok menni a klinikára és kikérem a műtéti naplót (ehhez minden betegnek joga van), és megbeszélem egy normális dokibval, hogy na akkor mi mit jelent. Szóval a harmadik gyerkőc jövetele úgy érzem biztos, a többit meg majd meghjozza a jövő...
Ja, szerintem az öt császárt az internettón olvastad, Mr Spock topicjában, én is ott olvastam, rendszeres látogatója vagyok, sok tanácsot és megnyugtatást kaptam már tőle. írta azt uis, hogy az ööszenövéseket semmi módon (UH-gal) nem lehet kideríteni, azt csak a műtétkor látni, ezért lenne jó beszélni pl. azzal a dokival, aki a császárt csinálta. De ahhoz én tuti nem megyek vissza, marad a műtéti napló. (Mellesleg Mr Spock Amerikába szakadt nőgyógyász hazánkfia, és ha ő azt mondja, hogy se Uh-gal sem sdehogy, akkor azt én elhiszem. Ők - sajnos - még mindig előttünk járnak valamivel orvosilag.)
Na jó hosszú volt. Ja, írt nekem egy kismama ismeretlenül, ahogy olvasott engem az internettón, neki több mint kétórás műtétje volt az iszonytató sok összenövés miatt (mellesleg nekem is több mint kétórása volt, sőt minden császár több mint kétórás, szerintem ezt csak ő találta hosszúnak), szóval bonyolultabbá tette a műtétet, de minden rendben ment.
üdv
Zsóka