Sziasztok!
megpróblom magamat összeszedni, és írni
Jaj, olyan jó hírek ezek most. Kíáncsi vagyok, hoyg mit mond most Dana, hogy mi a véleménye. remélem hamar jön majd, és mindent elmesél.
Kövecske!
Hát a gyerek a kocsiban elvről én is hallottam már. Nekünk annó azt mondták, hoyg nehogy elejtsük a gyereket. Hát nem tudom, akkor nem féltek, amikor nem tudtam kikelni, és nekem kellett így kivennia gyerekeket, és senki sem segített. ÁÁÁ, baromság az egész. Csak az a baj, hogyha ott történik valami, akkor őket veszik elő, meg ugye perelheted őket a körülmények miatt. ha már hazaviszed és ott van velemi (egyébként meg miért lenne, ilyenről elég keveset hallottam, hogy ilyen pici gyereket elejtettek volna), akkor az már nem az ő felelősségük. Ha máshoz nem, ehhez nagyon értenek, hogy hogyan kell másra rákenni mindent.
"minden reggel kapott fél deci szilvát a gyerek szopi után"
Hát ezen jót röhögtünk a párpmmal. És kisüsti formában kapta?
:D:D (remélem nem haragszol )
Mamacsibe!
Bába nem lehetek, mert túlképzett vagyok
Nagyon egyetértek. Azt hiszem itt MO-on az otthonszlés úgysem lesz soha elfogadott, inkáb ennél tovább fogják őket üldözni A múltkor volt egy otthonszülés ellenes riport, hoyg hát a szülőszobák már otthonosak, meg mindenféle van. Ja, csak nekem egyiket sem lehetett használni, mert kikötözve kellett feküdnöm, hát nagyon élvezetes volt.
Nekem viszont tetszett a MÁV. Ha a Margitban maradok,a kkor 3 óránként 20 percre tápszerezve kaptam volna meg őket..... Na ehhez mé hozzáfűzni valóm sincs.
Ugye, hogy tök rossz, amikor a pasik pánikba esnek? Gondolom ez is hozzájárult ahhoz, ahogy éreztél...
Egyszer emlékszem egy előadáson egy mondatra, de eddig egyetlen egy nőgyógyász sem erősítette meg (miért is tette volna), hogy a túl korán beadott oxy nem csak a méhösszehúzódásokat növeli, hanem összehúzza a méhszájat
nagyon emlékszem erre a mondatra, de egyik másiktól sem hallottam vissza. Pl én azt sem értem, hogy miért is kell oxyt adni. Ha valakinek jó a hormonrendszere, márpedig biztosan az, ha sp teherbe esett, akkor meg mirét kell rájáratni. Vallom, hogy a szülés norm esetben nem fáj. Fájdalmas akkor, ha a nőben azt az érzetet keltjük, pl fájásnak hívjuk, nem hagyjuk elbújni, illetve negatív hozzállásunkkal a szülés ellen hatunk. Én ezt gondolom, és jó lenne, ha végre a hentesek is így gondolnák.
Kézzel tágítás! Brutűlis, nekem is volt benne részem. Jaj, annyira megaláztak.......
Magocska! egyenlőre többféle módszerben gondolkodom. Pl lehetne körbefutnia világot a "császármentes/kézzeltágítás mente életért", de hát ennek nem sok eredménye lesz. lehetne, hogy csak női nőgyógyászokat, de hát ugye ez nem mindenkinek jön be. Gondoltam arra, hogy mindegyiket kinyírom egyesével, de ez nem törvényes. Gondoltam tüntetésben, de ezze megint nem érek el semmit az előzőekből okulva. Rituális öngyilkosság???? nem tudnék tovább dolgozni az ügyön
Szerepelni Liptai Klaudia fentezményos sorozatában???? Hát eléggé gáz ötlet, egyébként sem bírom a csajt....
Szóval még gondolkodom a figyelemfelkeltés módszerével.
Sok puszi midnenkinek: Nárcó