Gratulálok én is a babához!!!!! Hááát, ide nem akarsz akár csak röviden is írni szüléstörténetet?:)
Én sokáig nem mertem megnézni a vágást...Elég volt látni a kötés körül a kék-zöld foltokat...Nekem először tényleg egy nagyon vékony csík volt a vágás, aztán csúnyább lett, de már ilyen 1-1 cm-es foltokba tűnik el...Csak sajnos mire eltűnne, ott lesz a következő vágás...
Maccs, te mint rutinos császáros:)
A vágás feletti pukli az kisimul???? lassan 7 hónapja a császárnak, és a vágás felett van egy pukli, amire mondta a doki hogy csak a hasizom...lehet, de akkor sem dudorodott így ki...bízom benne hogy kisimul újra.....
Amúgy a bőr érzéketlenség az minden egyes császár után nagyobb felületen marad meg????
Nekem nincs olyan puklim. Ha hasizom, akkor kezdj el kis felüléseket csinálni naponta és meglátod, hogy kisimul-e. Ha mész újra dokidhoz és nem változott pár hónap alatt, akkor kérj hasi uh-t.
Nekem is tök érzéketlen volt a vágás helyén, miután meggyógyult, de mára már sokkal érzékenyebb, bár nem érte el az eredeti állapotát, azaz a vágás előttit, de nagyon apró a különbség. Mondjuk két év eltelt már a második óta.
Én használtam hegkezelő gélt, miután szépen beforrt a seb (kb. 2-3hét után), nagyon szép lett tőle. A következőnél próbáld ki!