2000.10.11 12:08
Szerző: Anonymous
Szia, Zsuzsa!
Voltam tegnap a Banczik dokinál. Tényleg nem kellett várni rá, azonnal fogadott. Csinált ultrahangot is, a babám most kb. másfél centi, és már szépen dobog a pici szíve. A doki külsőleg elég meghökkentő, nem néz ki dokinak, viszont nagyon kedves volt, figyelmes, mindent részletesen elmagyarázott, és fesztelenné tette a hüvelyi ultrahang vizsgálatot is. (Figyelmes is, mert a hüvelyi ultrahang előtt elküldött WC-re, és még wcpapírt is adott, mert az nincs a wc-ben.)
Több, mint 3/4 órán át voltam benn nála, mindent kiveséztünk a hüvelyfertőzés veszélyein át a gátvarrás rejtelméig, epidurált, gátmetszést, szülésznőket, és nem találkoztam még ilyen dokival, aki ennyire részletesen és érthetően elmagyarázta volna, mit miért javasol, és mi miért van, ill. mire lehet számítani. A tarifája az, amit mondtál, ott is hagytam nála egyből 3.000-et, de nem sajnáltam, mert tényleg törődött velem, és odafigyelt rám. Legközelebb november 7-én megyek, 12 hetesen, akkor megint lesz ultrahang vizsgálat is.
Kriszta!
A szülésről már a terhesség legelején is beszélhetsz a dokiddal, kérdezd csak nyugodtan, ahogy fentebb leírtam én vagy fél órán át faggattam ezt a dokit, akinél most voltam először, és még a gátvarrási technikájáról is kikérdeztem. Szóval kérdezz bátran!
Üdv: Krisztina