Sziasztok!
De jo, hogy jelentkeztel Katus! Mar hianyoltalak! Gratulalok a kisfiadhoz. Gondolom
olvastad, hogy megszuletett a kislanyom Viktoria Kitti. Csodalatos amit irtal a kisfiadrol,
es egyebkent a babarol. Vegig futkosott rajtam a hideg, annyira jo volt olvasni!
En
ugyanezeket erzem, de sajnos en nem tudok ilyen koltoien fogalmazni. Lanyok! Tenyleg
az anyasag maga a CSODA!!! Aki meg nem elte at, az nem tudhatja. En sirva jottem ki a
korhazbol, annyira boldog voltam, es mondtam, hogy ide egyszer meg mindenkeppen vissza
akarok jonni!
Akik meg a szules elott vagytok. Ne feljetek!!! Ez az egy dolog, amit nem szabad!
Figyeljetek a testetekre, a babara es ne a fajdalomra. Sokat segit, higgyetek el. Mar
ketszer szultem, es batran allitom, hogy nem fajt egyik sem! Most ezt ne szo szorosan
ertsetek.
Lara! Ne turelmetlenkedj. Tudom, en mar konnyen beszelek innen a tuloldalrol, de hidd el
nagyon gyorsan elfog telleni a hatralevo ido! Utana meg szaladni fog!
Nekem olyan,
mintha ma szuletett volna a Martin, es mar elmult 5 eves, es a Viki is mar elmult 3
hetes. Nagyon hihetetlen! A legkondi nalunk is tervbe van, mar tavasszal. Mar be is van
kabelezve az uj lakasba, csak be kell szerelni. Olvastam, hogy eg a gyomrod. nekem Nilacidot
ajanlott az orvosom, egy darabig segitett, utana meg meg a dupla adag sem! Ez azt jelenti,
hogy jo hosszu haju babad lesz. Vikinek is meglepoen hosszu a haja, mindenki azon
csodalkozik.
Olyan erdekes, hogy amig meg a pocakomban volt Viki, addig en is turelmetlenul vartam, hogy
mikor jon el a nagy nap, most, amikor meg itt szuszog a kisagyaban visszasirom a
varandossagot. pedig mennyit aggodtam! En is csak azt tudom irni, hogy elvezzetek az utolso
heteket, napokat. Azoknak is megvan a maga szepsege, meg ha olyan lassan telnek is.
Babaruha ugyben megcafolnam Cili2-t. Ugyanis Vikinek meg most is nagyok az 56-os rugik, igaz
o 49 cm-rel szuletett. Nemelyik 56-os meg kimondottan oriasi! Van egy 50-es rugija, es az
most 3 hetesen pont jo. Szerintem probaljatok megtudni kb. mekkora babara szamithattok, es
aszerint vasaroljatok. Textilpelusbol, ha csak a feje ala, es bufizteteshez hasznaljatok
felesleges a 30 db. En a Martinnal 20-at vettem, ebbol 5 anyueknal volt, hogy ne kelljen
mindig cipelni, es boven eleg! Ugyis 2-3 naponta menni fog a mosogep. Zoknibol sem kell
8-at venni, mert a kisrugik(56-62) labfejesek. Viszont halozsakbol en vettem tobbet, mert
ha bukik, es cserelni kell, legyen.
Most ennyi.
Moni
Haloing. En sem vettem, itt is adnak, es igy naponta annyiszor csereltem, ahanyszor akartam.
Lanyok, a WC-re papir uloket mindenkeppen vigyetek!!!