Bormamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Ne röhögtess a pzs-jeiddel, jó? az még egy hét! EGY hét, az naaaagyon sok! nyugi! Hivatalos álláspont szerint én 40+4 re szültem, neked tegnap volt csak terminus. De a hszodból ítélve te csak most jutottál a valódi elfogadásig. Látod ez kell! (Amúgy én dettó így voltam, 6-án a terminus napján nagyon kiborultam, aztán 3. napon sikrült belül lenyugodnom és inkább azzal törődnöm, hogy a hátralevő időt kellemesen töltsem el) Szervezz inkább magadnak végre valami jóleső programot, egy jó színházat, mozit, mert jó ideig úgysem fog menni. És talán sokáig most lehettek utoljára kettesben.. vagy egyedül, ahogy akarod. Én már csak tudom. Lelkiekben meg engedd el magad, ne görcsölj a szülés témán, túl leszel rajta így vagy úgy az már csak biztos. A lelki munka még nem ért véget, de ez most inkább a pozitív gondolatok ideje legyen, a megnyugvásé, a békesség, harmónia és a derű megteremtéséé. A külső körülményeinket nem, de a belsőket nagyon tudjuk befolyásolni és azok aztán utóbb többé kevésbé kihatnak kifele is. Imádkozni fogok ma este, hogy ez sikerüljön neked!
Zsolka! eszedbe ne jusson mostanában ilyen gondolat velem kapcsolatban!!! Most nem jól jönnek azok az említett napok
Nálunk nem az éjszaka gáz, hanem a nappali Ábel, de nagyon. Kegyetlennül, így aztán nem is tudok mit mondani. Csak azt, hogy ő kezdte, kegyetlenül kiszippantyúzta az összes energiámat, és onnantól könnyű az út lefele.. nemtom értitek-e.
Szóval mostanában nem lennék felkészülve egy harmadik ördögfiókára. nem nem és nem asszem véglelg eldöntöttem a kérdést. Végleg, jó pár hétre
Eveta! Üdv itt! köszönjük, hogy kapásból leírtad a dolgokat, ez tetszik. Hiszen ez egy őszinte hely. És tetszik a hozzáállásod a második szüléssel kapcsolatban is. Ez bíztató és az is ahogy a dokid hozzááll, és megkérdezett.
BoraKata! Én szívesen elmennék veled beszélgetni erről, van itt elég kollektív tapasztalat. A gond csak az, hogy vidéki vagyok, Baranyából kicsit nehezen tudnék felugrani. Én őszintén szívesen elmennék, mert úgy érzem ezzel is lehetne segíteni sokakon. Mikor lenne ez a legközelebb?
Tündi! nagyon sajnálom szegény picúrt! jaj szegénykék, ők még olyan pinduriak, nem tudják elmondani mi a baj... Hát még ha nem is sírnak, nincs semmi tünetük...... anyuka honnan is tudhatná
Van viszont most egy gondolatom, amit megosztok veletek, és légyszi szavazzatok vagy nyilvánítsatok véleményt!
Én ezzel a fórummal kapcsolatban úgy gondolom, hogy két funkciója van: egyrészt, hogy segítsünk minden olyan társunkon, akik átélték azt a mit mi, szeretnének másodjára simán szülni vagy egyszerűen csak békésebb, számukra elfogadhatóbb módon megélni a gyermek világrajövetelét. Ezért fontos, hogy bárki számára elérhetőek legyünk. Másrészt jó, hogy vagyunk egymásnak és meg tudjuk osztani a mindennapokkal kapcsolatos dolgokat, család, gyerek/ek, férj, állás stbstb. Már "ismerjük" egymást egy ideje. De ezzel kapcsolatban néha nagyon sok mindent írunk, ami nem kifejezetten a „csak olvasgató” széles nyilvánosságra tartozik. Gondolom ti is látjátok a hozzászólások és a megtekintések közötti óriási különbséget. Nyilván mindenki tisztában van ezzel és talán nem írja le éppen azt, amit szeretne, pont ezért. Pedig ezek a beszélgetések bensőségesebbé tennék a társalgást.
Szóval e téren eléggé ellentétes érdekű a dolog. Lenne viszont egy megoldás. Mi korábban már voltunk hasonló cipőben, egy másik helyen fórumoztunk, anyukák, és hát egy idő után kellemetlenné vált, hogy a háttérben csak olvasgató "ismerős" leszedett valami infót és azt egyikünk kárára felhasználta. Ez a veszély itt is fennáll.
Na szóval, a G-portalon van lehetőség arra, hogy csak olyanok fórumozzanak, akik valóban regisztrálják magukat. Fontosnak tartanám, hogy mindenki megtaláljon minket, aki valóban segítséget vár, vagy csak egyszerűen szívesen megosztaná az élményeit velünk, így nyitva állna továbbra is a fórum mindenki előtt. Itt, ezen a helyen is lehetne odautalni hogy ott megtaláljon minket mindenki aki beszélgetni szeretne. De akkor lehet nézni, hogy kik vagyunk felhasználók és valóban hozzászólunk-e, a csendes olvasgatókat meg le lehet tiltani. Mit szóltok?
A technikai részleteit sajnos nem tudom, én elég béna vagyok számítógépes dolog terén, de ha ott meg tudtuk csinálni, akkor itt is működik. Ez persze csak egy felvetés. Semmi bajom nincs azzal, ha továbbra is így megy tovább, ahogy eddig. De akkor akkor marad a teljes nyilvánosság.