Sziasztok!
Zsolka! Szia Itt vagyok, nem vesztem el
Csak hihetetlen mód felgyorsultak és összesűrűsödtek az események.
Gyerekszoba tapétázás-festés, már harmadjára rendezem át, tologatok össze-vissza. Azt hallani kellett volna, hogy sipítoztak a rokonok, mikor meghallották, hogy egyedül tologatom a bútorokat! Pedig nem kell aggódni. Akkora vagyok, hogy rádőlök a komódra és lazán arrébbcsúszik a szoba másik végéig
Aztán-Tündi, figyu!- megkérték a kacsómat! Két hét alatt kétszer is de ezt inkább nem részletezem miért...Barátaink szerint jobbak vagyunk mint egy brazil szappanopera
Aztán végleg feladta a küzdelmet a mini mosógépünk, úgyhogy muszáj volt venni egy újat. Míg nem találtunk, a lakást elöntötte a szennyes ruha, úgyhogy az egész múlt hét azzal telt, hogy mosattam a gépet, teregettem és pakoltam, mint egy állat. De olyan jó hogy végre tiszták a ruháink! Amikor beraktuk az első mosást, Gergővel csak ültünk a vécé tetején és néztük jó 20 percig, hogy mos a gép és forog a dob. Az élet apró örömei...
Aztán sikerült lebetegednem és belázasodnom, szerencsére mára már csak a hangom és a nyakam merevsége árulja el, hogy valami nem stimmel. Fogadok, holnapra Darth Vaderes hanggal köszöntöm Mazsit: Gherghő, az akhnyád vatyhok! Csak kiheverem, mire eljön a mi időnk is. Még jó hogy nem 5-re vagunk kiírva már, hanem 12-e tájára, de pénteken majd lefixűájuk a dokibácsival.
De jó neked Lilla! Nekem a picuri még nem készülődik, fent van még és totál zárva minden. Mondjuk van két hete még nem aggódok. De voltunk uh-on és ott kiderült hogy nem egy óriásbébi (kb 2,5 kg-ra saccolta a gép, tiszta modellalkat lehet.) Ennek azt hiszem nem csak én fogok örülni, de a doki is, mondta hogy nagyon kíváncsi, mekkora lehet a kisasszony. Szerintem vékony, de hosszú lesz, lassan kiderül.
Ágya még nincs de a tesókocsit sikerült megrendelni. Ja azzal is szívtunk egy nagyot: amit először rendeltünk, már másnap küldtük is vissza, mert nem lehetett rárakni a kerekét+kijárt az első ülése
Szép is lenne, út közben keresztülhajtanám az elsőszülöttemen a kocsit! Most egy olyat rendeltünk, amit te is ajánlottál, meggymag, Graco stadium duot, 56-ról le van értékelve 40-re az egyik online bababoltban. Nem akartam használttal szórakozni, azokkal eddig mindig megjártam.
A kocsi meg kell, nagyon úgy érzem. Gergő jó fiú és szót is fogad legtöbbször, de nekünk minden nap menés van, tavasztól minimum egy óra, Csitár kutya miatt, és az úgy sok: figyelni a kutyára mert nem vagyok hajlandó szegényt folyamatosan pórázon vinni, figyelni Gergőbergőre, hogy mikor lép bele kutyasz.rba, vagy vesz fel üveget, csikket, lófüttyöt, vagy csak megy épp a kettő kétfelé...No ez a paneldzsungel átka
De az idén már csak költözünk!!!
Jelentem: látogatni még nem lehet, de apa bent lehet a zsülésnél a Margitban is, sőt én tegnap láttam egy friss apukát szaladgálni a csecsemőosztályon úgyhogy azért ott sem olyan nagyon szigorú a helyzet! Annak meg én mondjuk külön örülök, ha nem mászkálhat be a rokonság, látjuk majd őket pnt eleget ha hazamentünk.
Zsolka! ha nincs még falvédő, lehet, hogy össze kéne beszélned vikivel hátha gyárt nektek egy életnagyságú afrikai lánykát, Andrisnak szerintem tetszene. Nem lehet elég korán kezdeni!
És kérdezted, honnan lehet tudni, hogy mikor mi baja van a gyerkőcnek: mindig másképp nyekereg az a büdös kölök! Ezt mondjuk én is sokszor csak akkor vettem már észre amikor nem félholtan kóvályogtam oda hozzá, hanem annyira felébredtem hogy tiszta fejjel meg tudjam figyelni. Szerencsére nálunk sem voltak hosszú éjszakázások, úgy szoktattam a mazsolát, ahogy Viki is. úgy álltam hozzá a dologhoz, hogy tudtam mi az, amit hosszú távon egyszerűen nem akarok és nem is tudok bevállalni. Nem vagyok mártíralkat, na. Az éjjeli etetésekről is azt hittem hiányozni fognak, de nem. Szerintem mindennek megvan a maga ideje és ugyanígy megvan az az idő is, amikor el kell múljon és tovább kell lépni. Az éjszakázás nekem ilyen. Tényleg olyan idő, ami nem jön vissza, de helyette ott vannak az egyre hosszabb és tartalmasabb nappalok! Energia ott, pihi éjjel
Na, most olyan bölcs és olyan hosszú voltam, hogy be is fejezem.
Ja azt még nem is meséltem hogy tegnap belénkszaladt egy alvajáró egy böhöm bmw-vel, Gergő meg hátul
az emberem szerint úgy pattantam ki a kocsiból hogy azt hitte mire odaér, már atomjaira szedem a nőt. Szerencsére senkinek semmi baja, de a kocsink hátulja ripity. Azért a szemtanúk nagyon aranyosak voltak. A legjobb véleményt megosztanám: ,,Cseréljetek kocsit!"
No, bocs,, ha sok voltam, két hét csak kimaradt.
Sziasztok!
Borgmama Lilla! Előre!