Sziasztok, en is mindenkinek koszonom a megnyugtato valaszokat az osszehuzodasokrol (majd a heten az orvosomnal is rakerdezek), a hasmeretrol es tok jo ennyi tapasztalatot olvasni az idealis babakocsirol. (Mar jegyzetelek is.) Csak azt nem tudom (Saci kivetelevel), hogy az emlitett kocsiknak mozeskosaruk is van? Huu Saci, tenyleg olyan bonyolult tud lenni egy ilyen messzirol egyertelmunek tuno kerdes. Lehet, hogy nektek egy osszecsukhato vaz kellene, akar hasznaltan is es ugy ra a hordozo. En mar tisztara ossze vagyok zavarodva. Felvetettem a ferjemnek a hasznalt dolgok kerdeset is, de egybol elutatsitotta. Hat, OK, majd meglatjuk.
Na es a nagy hir: Ma voltunk megint UH-n, es (persze!) minden OK, babacska ep, merete pont az en szamitasomnak felel meg es abszolut pont jo, es megtudtuk, hogy KISFIU! Ugy meglepodtem, meg most is szokom a gondolathoz. Igazsag szerint en titkon fiut szerettem volna, de valahogy mindeddig ugy ereztem, kislany lesz (persze oneki is nagyon orultem volna). Mindemellett csak az a nagyon erdekes, hogy Babaanalizisen mar 2 kulonbozo alkalommal is "lattam" Bebikem nemet, mindketszer kisfiu volt, de en a foglalkozasok utan ezt a reszet mindig csak bizonytalan talalgatasnak titulaltam. Mindenesetre ugy orulok, hogy most mar tudom, igy meg jobban el tudom kepzelni. Mar csak azt remelem, hogy egy legkozelebbi UH-n nehogy majd lanynak lassak.
Kata, azt tudom, hogy te a Sote I-en fogsz szulni, azt nem tudom, meg van-e valaki mas is. Szeretnek toled nehany konkretumot megkerdezni, lehetne emilen? Nehany honapja egyszer mar irtam neked a Drotpostas emiledre, de arra nem kaptam valaszt. Azt a cimet hasznalod meg? Megadnad a cimed, vagy pedig itt az enyem:
merdelyi@hotmail.com (valoszinuleg csak a het vege fele leszek megint gepkoezelben). Koszi.
Meg valami: Mi van Katussal, hallottatok rola? En mar reg nem, remelem minden OK veluk!
Na, sziasztok,
Cili2