Sziasztok,
Na ma nálunk káosz van...este óta nincs fűtés,a kislánnyal itthon maradtam,mert meg van fázva...ez sajnos mióta bölcsi havi szinten előfordul...és közben dolgoznom is kell.
Mozgalmas.
Akkor mostmár én sem vok benne biztos,hogy jol vásároltam meg anno az ovu tesztet,de ha most időszerű lesz,figyelni fogok az érzékenységére.
Szerintem is amúgy a hcg teszt jobb,vagyis biztosabb,mint az lh teszttel josolgatni,kivéve ha van belőle sok
Én 31 múltam,és majd a 2. babát tervezzük....épp ma hozódott fel,hogy lehet hogy márciustól vagy áprilistól.
Én most a tél miatt is egy olyan vitamint kezdtem szedni,amiben van folsav meg vas,meg sok B vitamin...igazából multivitamin.
Én is néha inkább azt érzem,hogy már tulságosan direktbe megy ez a babaprojekt dolog...mármint magamon is ezt érzem
Még így is ,hogy a 2. lesz...de szerintem a mai világban (micsoda közhely) nem úgy van már mint régen...mire odajut az ember hogy babaprojekt,rögtön azonnal akarjuk..nem úgy,mint régen...hogy megházasodtak az emberek,és jött amikor jött,mert még pl tökre időben voltak stb.
Nekem is miutaán anno kiderült hogy endometriozisom van,volt egy honapunk megpróbálni/előrébb hozni az egészet....a műtétig.
Szóval ilyesmi tényezők is közrejátszanak ma már...és pl én ezért vettem akkor ovutesztet is...és mivel bejött...most is fogok
Na lehet hogy a jövőhéten sok kis babát fog hozni a mikulás itt a csopiban