Sziasztok!
Tegnap voltam az orvosnál: minden rendben, hallottam a szívverését, megfelel a korának, legközelebb március elején megyek! Mi még csak 6 hetesen vagyunk, az időpontom október 1.de azért remélem, maradhatok ebben a csoportban?!
Az előző babámat is hamarabb szültem 1,5 héttel
A tegnapom nagyon durva volt hányinger témában, csak este tudtam kicsit enni, ma reggel szintén volt egy kis émelygés, hányinger, de egész elviselhető volt és tudtam enni is ma... Gondolom, egyik nap jobb, másik nap kevésbé... Ma meg ennék meg mindent, amit látok, de félek, hogy holnap megint rosszul leszek
A B6-ot megkérdeztem a dokimtól, ő is azt mondta, hogy ha rosszul vagyok, szedjem be nyugodtan!
Én is hamar elalszom este, mondjuk napközben is tudok pihengetni, a férjem sokat segít a nagyobb gyerkőc körül, aki 2 éves és nagyon aktív
de már megértette, hogy nem emelek, tudja is, úgyhogy tényleg nem igazán kell emelgetnem őt, csak, ha nagyon muszáj!
Nálam ma volt a védőnő, a Kisfiam oltásai miatt, és hogy megnézze Zolikát, és megjegyezte, hogy fogytam és nagyon sápadt vagyok, és hogy szeme van az ilyenekhez
úgyhogy ha majd hivatalosan be akarom jelenteni, menjek hozzá, de szerinte elég lesz márciusban... úgyhogy sajnos ennyit arról, hogy nem mondom senkinek, mert a védőnő azonnal kitalálta, jól nézhetek ki...