Más a környezet és Én is más vagyok.
19 éve még nem volt internet, nem volt ennyi info..hogyan legyél szuper anyu, hogyan nevelj szuper gyereket, mit ehet és mit nem ehet a gyerek...mit kéne már csinálnia....és mit nem...
Most mindenki olyan nagyon "okos" a google-nak köszönhetően...dehát rengeteg egymásnak ellent mondó írás is van mindenhol...
Régen volt 1 nagy könyvem: "Kiamamák nagy könyve". Azt bújtam, azt olvasgattam és kész. Szerintem jobb volt a boldog "tudatlanság".
Én most jobban átélem az ANYASÁGOT, mint 22 évesen. Akkor az olyan természetes volt. Nem láttam benne annyi örömöt és szépséget. Alig vártam, hogy valaki játszon a gyerekkel, vagy vigye el egy kicsit....
Most meg nem tudom elképzelni, hogy vhova nélküle menjünk. Szeretek vele lenni. Egész nap csak nézem, hogy milyen cuki
Az viszont érdekes, hogy most MINDENT meg tudok venni a gyereknek. Sok ruhája van, meg szép babakocsi, meg drága autós ülés...meg minden franc.
Régen kevés ruhácska volt, meg olcsó holmik. Meg nem engedhettem meg például a Pampers pelenkát sem...meg ilyenek DE TÖK mindegy volt! Ezek nem számítanak. Ez nem volt lényeges.
Most sok fiataltól ezt hallani, hogy majd akkor lesz gyermek, ha ezt meg azt megengedhet magának...
Hülyeség! Olyan boldog időszak volt a két kisgyermekkel. Eszembe se jutott, hogy nem vagyok körül véve drága és sok holmival...
Remélem érted mit akarok ebből kihámozni...
És Te hány évesen terelgeted ezeket a fiúcskákat?