sziasztok lányok!
félve irok mert Pufók, hozzád hasonlóan nekem is volt csúnyán végződő sztorim, kettő is az elmult fél évben - sőt emlékszem rád a próbálkozós fórumból, október körül!
Nekem utánad kicsivel volt egy halvány tesztem, aztán rá pár napra sajnos megjött.
Decemberben szintén pozitivakat teszteltem, erősödő második csikok, majd 6+2-n sajnos ennek is vége lett.
Voltunk pér kivizsgáláson de nem derült ki semmi ami bajt okozhatna.
De valószinüleg az emeli nálunk a korai vetélés asélyeit hogy párom már nem fiatal, 45 és sajnos dohányzik is. Olvastam hogy ezekkel a tényezőkkel sokkal magasabb a vetélés aránya. Ezt ellensúlyozandó januérban elkezdtünk vitaminokat szedni (én már eleve szedtem a folsavat).
Nadehagyjuk is a múltat. MOST, ujra örölünk és reménykedünk hogy igy is marad. 6+1 vagyok utolsó menzesz alapján, de egy 2-3 nap minuszban lehetek mert pár nappal hosszabb a ciklusom 28-nál.
Most csak egy hét késésnél teszteltem. Igaz nem hittem a szememnek, mert tünetem az szinte semmi, de a második csik előbb jelent meg mint a control és szép erős (majdnem egyforma).
Azóta sincs semmi tünetem. Nem tudom hogy ez rossz-e azt mondják örüljünk neki persze az előzményeim miatt nem tudok teljesen felhőtlenül örülni.
Orvoshoz kb egy hét múlva mennék nem szeretnék csalódni hogy nem látszik ez vagy az.
És az utolsó menzesz alapján a kalkulátor december 8-at ad.
Remélem mindannyiunkra szép babavárós idöszak vár