2015.07.30 06:27
2015.09.01 12:57
2015.09.01 16:32
2015.09.02 07:34
@payne:
Üdv, Barbi
Most kezdtünk el próbálkozni, ezt a hetet számolta több rendszer is fogamzóképesnek, így most belevetettük magunkat Életemben először próbálkozunk. Eddig sem védekeztünk, de szerintem ösztönösen kerültem a témát, és amikor abban az időben voltam, akkor pont nem voltunk együtt.
Életemben először a most éreztem csalódást, hogy megjött, de most úgy tekintettem erre, mint egy új kezdetre, hogy akkor innentől tudatosan teszünk az ügy érdekében.
Mondhatni teljesen új vagyok a témában, szóval nyitott szemekkel, fülekkel szívom magamba a tudást
Ez a legjobb hír, hogy azonnal összejött Gratulálok!!! Hanyadik hétben vagy?
2015.09.02 07:36
2015.09.02 20:43
2015.09.03 06:39
Nálunk a családunk stresszel, de nagyon. Azt gondolják, hogy mindezidő alatt mi mindent megtettünk a gyermekáldás ügyében és nem jött össze. És az Istenért se tudják megérteni, hogy egyszerűen nem is próbálkoztunk. Ők már mindenféle praktikákat javasolnak az ügy érdekében...
Barbi, nagyon gratula
Dadida, hajrá
Hol tudok olyanokról olvasni, hogy milyen apró jelek vannak? Pl az ilyen szurkálás, meg mindjárt meg fog jönni érzés - ezekről hallottam már, de van valahol olyan, ahol ezek egyben vannak és az is, hogy elvileg mit mikor "kell" érezni? Pl az a szurkálás? Az mikor van? Minek a jele?
2015.09.03 07:03
2015.09.03 07:37
2015.09.03 07:38
2015.09.03 07:42
2015.09.05 22:05
2015.09.06 20:27
2015.09.08 08:03
Kár, hogy itt nincs Like gomb Olyan szívesen nyomkodnám, ahogy olvasom a jó híreket
Köszi a válaszokat a "mit mikor kell érezni témában"
Igazából úgy vagyok vele, hogy figyelem magam mert persze kíváncsi vagyok, de közben nem szeretnék abba a hibába esni, hogy beképzelek mindenféle érzéseket.
Hát nálunk most feszkó volt, mert pont a múlt hét lett volna az az idő, főleg a hét 2. fele, amikor nagyon lehetett próbálkozni. Még előtte megbeszéltük, hogy ez a hét a miénk, nem rohanunk sehova, nem hívunk vendéget, munka után hazamegyünk és az lesz a legfőbb dolgunk, hogy baba-ügyön dolgozunk
A hét első fele még király is volt, de aztán jöttek a zűrök, meg a mindenféle befejezetlen munka, ami nem tűrt halasztást. (a szomszéd csirkéi és a két németjuhászunk egy harmadik kertben randiztak, 3 csirke mínusz -> SOS kerítésépítés, hogy ne történjen újra ilyen, és 5000 Ft a szomszédnak, így szent a béke.... és ez csak az egyik nap volt. ) És akkor ott álltam a nagy dilemmámmal, hogy vagy most megcsináljuk a halaszthatatalan dolgainkat, de akkor olyan fáradtak leszünk, hogy tuti nem leszünk együtt, vagy dolgozunk a baba ügyön, de akkor minden más elmarad és szerzünk egy pár haragost.
Hát dolgoztunk...
A hét elejéhez képest, amikor egy-egy együtlét után másnap a fellegekben éreztem magam, és már a tudattól, hogy babára készülünk és megvan az esély arra, hogy akár épp most fogan meg a babánk, már attól olyan különleges érzésem volt, teljesen másként tekintettem magamra is. Valahogy úgy jobban vigyáztam magamra.
És ehhez képest a hét második fele kész káosz, rohanás, csalódás volt. Határozottan becsapva érzem magam, mert eddig én soha nem akartam gyereket, ezt korábban írtam. Nem vágytam rá, nem indított meg. Most úgymond beadtam a derekam, rábeszéltem magam is, mert hát ezt várják, a család is szeretné, a férejm is szeretné, csak házasok vagyunk már 5 éve, korban is ott vagyok, meg hát ez az élet rendje.... és most, hogy rábeszéltem magam az egészre, a hét 2. fele úgy telt, mintha ezt csak én akarnám.
Kicsit elkeseredtem. Nyugtassatok meg, hogy nem én vagyok ezzel egyedül az egész világon.
2015.09.08 10:36
2015.09.08 13:24
2015.09.08 13:33
2015.09.08 14:35
2015.09.09 08:13
Dadida, Te sem vagy egy elveszett nő Glettelsz, vakolsz, tapétázol
Köszönöm a bíztatást, Lányok Nagyon jó, hogy beregisztráltam, már reggelente várom, hogy belépjek és nézzem, mi történt előző nap óta!
Igazából nálunk is azért megvan az esély, hogy legyen valami, mert a héten több nap is voltunk együtt. Nálunk azért kell egy kicsit odafigyelni a termékeny napokra, mert képesek vagyunk egész nap rohanni, vendéget hívni, menni valahova és estére hullák vagyunk, így konkrétan kimaradnak az esélyes napok. Szóval a szervezésben kell gondolkodni, hogy ne szervezzünk keresztbe, hanem a baba-projekt a fontos. Most még várok, és életemben először reménykedem, hogy nem jön meg Az érzésekre, tünetekre figyelek, hogy ha kiderül, hogy baba van, akkor be tudjam azonosítani, hogy mik voltak, de igyekszem nem többet gondolni a dolgok mögé. Érdekes ahogy figyelem magamat, hogy ha van egy fura érzés, akkor felkapom a fejem, hogy ez az lehet-e
Barbi, Te hogy vagy? Családod tudja már a jó hírt? Hogy mondtad / mondod el? Van, akinek szándékosan nem mondtad el?
Dia, hajrá Nektek is
2015.09.09 11:49
Sziasztok!
Segítséget, tanácsot szeretnék kérni. Párommal elég sokat vagyunk együtt, megszakítással védekezünk. Sajnos egy örökletes betegség miatt fogamzásgátlót nem szedhetek. Próbáltunk helyi fogamzásgátlót, pharmatex hüvelykúppal védekezni de nem igazán szerettük. Óvszerrel ritkán védekezünk. Menstruációm 08.16án kezdődött és 08.21ig tartott. Sajnos 1 2 napos csúszás igaz ritkán de előfordul. Most 09. 16án kellene ismét megjönnie. Azonban múlt szerdán és csütörtökön 09.02 és 03 mindjárt megjön érzésem volt, de nem jött meg. Hozzá kell tennem eddig soha nem éreztem az ovulácios időszakot és arra gondoltam talán erről van szó. De ismétlem korábban ilyet nem tapasztaltwm. Ekkor a folyásom kb. 1- másfél napig elég kevés, fehér szìnű és nagyon kevés volt. Nagyjàból azóta szinte semmi folyásom nem volt, most kb. 3 4 napja pedig már olyan száraz vagyok mint a sivatag, pedig ez soha nem volt rám jellemző. Aztán péntek körül elkezdett érzékeny lenni a mellem és mintha nőtt is volna egy kicsit, amit először úgy gondoltam talan csak én látom így. Azonban párom vasárnap este magától megjegyezte (erről neki még nem beszéltem) hogy nagyobbnak látja a melleimet. Melltartóban kellemetlenül érzem magam. Hétfőn erős fejfájasom volt amihez idönként szédelgés is társult. Tegnap ismét enyhén görcsölt a hasam az a mindjárt megjön érzés volt, puffadtnak érzem éreztem magam és mintha a hasam minimálisan nőtt volna köldök alatti részen a medence körül. Eleg vékonyka vagyok, szóval valószìnűleg ez azért tűnt fel. Olyan voltam mintha rendesen bevacsoráztam volna, de nem is igazán ettem semmit. Néha tényleg elég ritkán szúró érzést is érzek a köldök alatt jobb oldalt, ami csak 1 1 pillanatig tart. Neha szédelgek, időnként kicsit hányingerem is van. Az étvágyam néha túlzottan jó máskor alig eszek valamit. Lehetséges hogy terhes vagyok? Teszt megvan, de meg várni szeretnék vele. Mikor tesztelhetnék hogy biztos legyen az eredmény?
Kérlek, mondjatok valamit, ti mit gondoltok?
Nagyon köszönöm
Gabriella
2015.09.09 15:39
2015.09.10 22:37
2015.09.11 07:56
2015.09.16 03:15
2015.09.22 10:49
2015.09.24 16:08
2015.09.24 22:22
X EZT MÁR OLVASTAD? |
|