Sziasztok! Eddig valamiért nem fedeztem fel a januári topicot, így a februári babaváróknál írtam. A kalkulátorok szerint január 28. lesz a nagy nap. Én február 3-án fogom tölteni a 30-at, így külön boldogság, hogy harminc évesen már Anyuka leszek végre!
Orvosnál még nem voltam, 17-re van időpontom, akkor fogom tölteni a hetedik hét utolsó napját (20-án szerettem volna menni, de sajnos azon a napon nincs rendelés, tovább pedig nem akarok várni) Áprilisban döntöttünk a babaprojekt mellett, akkor el is kezdtem folsavat szedni. Bíztam benne, hogy elsőre összejön, és kissé el is voltam keseredve, amikor 23-án újra a havi női gondokkal kellett küzdenem, májusban már izgatottan vártam, szúrkált a hasam, és folyton azt éreztem, hogy most... folyamatosan WC-re jártam ellenőrzésre. 19-én volt a 8. évfordulónk a párommal, gondoltam szép ajándék lenne egy pozitív teszt. Elvégezve a tesztet azonban annyira halvány volt az a bizonyos második csík, hogy egy hétig izgultam a "szellemcsík" valódiságát illetően. 26-án már kőkeményen ott volt a második csík.
Ezt követően kezdtem el femibiont szedni. Rosszulléteim nincsenek, eleinte álmatlanság gyötört, ami az elmúlt néhány napban szerencsére elillant, végre az éjszakai wct követően vissza tudok aludni. Kívánósságot nem tapasztalok, néha szúrkál a hasam, mostmár egyre ritkábban tör rám a "na most meg fog jönni" érzés. Nagyon boldog vagyok, bár nehéz nem világgá kürtölni mindenkinek a környezetemben, hogy végre "babát várok!". Mi több kifejezetten nehéz, amikor egy-két barátnőm a várandósságáról tart élménybeszámolót.. úgy teszek, mintha még előtte állnék, miközben a beszélgetés végére magam is elhiszem, hogy még várnom kell erre az örömre boldogságra amit a babavárás ad. (szerencsére két perccel később rádöbbenek, hogy nem kell várnom, ugyanezt élem át Én is, csak még a korai hetek aggodalmas, "Istenem mikor megyünk már a dokihoz, hogy láthassam a picikét" stádiumában vagyok. Remélem, a 17-i orvosi látogatást követően beindulnak majd az események... Jó lenne már tenni-venni, intézkedni, vizsgálatokra menni, könyveket nézegetni...