2013.10.14 15:16
2013.10.14 15:54
Istenem, olyan jó olvasni ilyen sikersztorikat, mert ez aztán az!!! És úgy örülök, hogy sikerült végül rávennünk a tesztelésre.
A digitális Clearblue-val a tesztelés biztos nagy élmény. Én is szeretnék csinálni majd olyat.
Mi? Minekünk ez az első éles próbálkozásunk, pontosabban ez tegnap volt. Ugyanis tegnap volt pozitív az ovulációs tesztem, ma már nega, így pont jókor voltunk együtt. És nagyon bizakodó vagyok, az apukajelöltem is az. Nagyon készültünk erre a próbahónapra, voltam nőgyógyásznál, fogorvosnál, sőt még genetikai tanácsadáson is (családon belül volt rendellenesség, így eléggé indokolt volt, de minden ok). Szerencsére nem dohányzom, így a leszokás kimaradt. Illetve szedek terhesvitamint és Villa Rosa kapszulát, amiben nagy a bizalmam, mivel ciklus előtt sajnos 4-5 napig barnázok, és ebben állapodtunk meg az orvosommal. Ha minden jól megy, fiatal anyuka leszek. De már most nagyon lelkes vagyok! (görbét vezetek stb.)
És most Te jössz! Mesélj erről a 8 évről! Hogy bírtátok? Hátha akad itt majd sorstársad, akinek nagy vígaszt nyújtana.
2013.10.15 10:41
2013.10.15 14:03
Szia Reni!
Kívánom, hogy egyszerre sikerüljön! Ha lombik, akkor lehet, hogy nem is egyedül lesz majd odabent!
2 napja sikerült elcsípni az ovumat, azóta görcsölget a jobb petefészkemnél. Tudom, hogy még korai lenne ilyesmit érzeni, viszont eddig ezt még nem tapasztaltam. Már "csak" 10 napot kell kivárnom. Jaj de lomhán telnek a napok....
2013.10.16 11:20
2013.10.16 16:54
Reni! Az már mindjárt itt lesz! Együtt izgulhatunk!
Nady! Ezt nem is tudtam, így már érthető. Hiába, tudják ezek a babák, hogy mikor kell jönniük. Elárultátok már valakinek ezt az örömhírt? Orvoshoz mikor mentek?
Nekem ma reggel 3 tizeddel felment a hőm, ennek is úgy tudok örülni!! Vezet valamelyikőtök görbét?Az enyém szerencsére szépen alakulgat.
2013.10.16 17:29
2013.10.17 14:39
2013.10.17 16:44
2013.10.18 21:14
Igen, le a kalappal, Reni! A két naponta uh biztos izgalmas élmény lesz.
Nady! A hőm tegnap kevesebb volt 2 tizeddel, de ma megint 37-hez volt közel, pedig fél órával előbb kellett mérnem. Állítólag az a leesés -1 napig- teljesen normális, így nem aggódom. Szépen látszik az ovum, viszonylag normális a görbém.. még, de az is marad! Kiértékelhető!
Már 7 hetes vagy? Amindenit, biztos felejthetetlen élmény volt a szívhang meghallgatása. Volt könnyezés?
28-án milyen lesz a vizsgálat? Mit néznek?
2013.10.21 11:25
2013.10.21 11:33
2013.10.21 12:42
2013.10.21 13:30
Sziasztok!
Jelenleg így néz ki a görbém: http://ciklus.hu/images/diagramok/f3817 ... 13600_.png
Nekem tetszik. Minden reggel izgatottan kelek fel, szeretek hőt mérni. Köszönjük a szorítást! Igen, a leendő apuka is izgatott, de természetesen nem annyira, mint én. Bármit, bármeddig meghallgat a babáról és a terhességről. Ez már egy nagy dolog. Amúgy ő meg van győződve róla, hogy teherbeesetem. Tapasztalt apuka, mivel van egy kisfia, így én mostohaanya is vagyok egyben. Ő inkább az egészséges kislány felé hajaz, nekem mindegy lenne, talán pont ezért egy kicsit én is lány párti vagyok. Úgy látom, hogy mindhármunknak kellene egy kislány!
Az ikreket várni valóban igazán különleges dolog, amit csak nagyon kevesen tapasztalhatnak meg. Biztos írtó nehéz lehet, de dupla öröm és boldogság is egyben. Én 1 babát szeretnék így első körben, utána még kettőt, de ez majd úgyis azon múlik, mennyire bírom majd az áldott állapotot. Szeretnénk, hogy elsőnek jöjjön össze, annyira szeretnénk. Hétvégére nem várom. A karácsonyi ajándékon nem kellene gondolkoznom.
Nady! Mikorra várható a baba?
Reni! Ha egyszerre összejön Nektek, márpedig miért ne jönne, hiszi makk egészséges vagy, akkor még nyári baba lesz vagy már őszi?
Lányok! Milyen nevek tetszenek Nektek?
2013.10.21 14:01
2013.10.21 15:40
2013.10.21 17:22
Hát igen, szép a Máté név. Van is egy, szívemnek nagyon kedves gyerkőc, akit így hívnak. Abszolút tökéletes választás. Érdekes, hogy megérezted, hogy fiú lesz. Kíváncsi vagyok, vajon én is megérzem-e.
Reni! 22 éves vagyok. Mindig is fiatal anyuka szerettem volna lenni, és ez most úgy látszik, így is lesz.
Nekünk a lánynevek között nagyon tetszett az Emília és a Nóra név. Most már nem vagyok benne biztos. Fiú nevekkel kapcsolatban viszont teljesen tanácstalan vagyok.
Nady! Hogy közöltétek a leendő nagyszülőkkel ezt a csodás hírt?
2013.10.22 10:38
2013.10.22 15:59
2013.10.22 16:14
Jaj Nady! Ne olvasgass ilyen rémtörténeteket az interneten. Nincs kőbe vésve, hogy 12. hétig folyamatosan rosszul kell lennie a kismamáknak. Olvastam olyanról is, akinek semmilyen tünete nem volt az egész várandóssága alatt, és makk egészséges gyermeket hozott világra. Ilyenből is van pár, inkább rengeteg. Jó lenne most tapasztalt szavakat írni, de még nincs. Ne stesszelj feleslegesen, gondolj a picira, nyugalom kell neki. Hidd el, minden rendben van! Ha viszont annyira aggódsz, akkor menj el orvoshoz, csakis a megnyugvás érdekében. Biztos nem Te leszel az első, aki aggódik. A doki majd meglátod, hogy meg fog nyugtatni. Én görcsölés és véres folyás (bármennyi) esetén aggódnék.
Nyugalom! Mindkettőtök érdekében!
2013.10.22 16:19
2013.10.26 13:00
Hétfőn akkor doki? Minden a legnagyobb rendben fog menni, ne félj!
Nekünk nov. 11-én kell mennünk ultrahangra. Akkor leszek orvosilag 7 hetes, de kései volt az ovum, így 1 hetet le kellene belőle vonni. 12 napja volt a fogantatás, de a clearblue 2-3 hetet ír. :) Mondjuk rá van írva, hogy előfordulhat tévedés.
2013.10.26 13:08
X EZT MÁR OLVASTAD? |
|