Nnna, megjártam az ultrahangot. Röpke másfél óra alatt, úgy, hogy elsõ voltam
Igaz, majdnem háromnegyed órával a rendelési idõ elõtt ott voltam. Szerdán megyek megint.
Nagyon aranyos doktornõ vizsgált, szerdán megkérdem, hogy át lehet-e menni hozzá a magánrendelésére? 10 perc alatt ingyen többet tudtam meg, mint a legutóbbi három vizsgálatom során a fõorvostól pénzért...
7.5 mm a nyálkahártya, a bal petefészkemben mutogatta a sok kis tüszõt, a jobb oldalon van egy 17 mm-es. Mondta, hogy szerdán reggel menjek hozzá megint uh-ra, ha meg van a 20 mm, akkor estére kapok egy tüszõszurit, addig apát pihentessem.
Legalább is õ így csinálná, de mivel nekem egy szót sem mondott az orvosom, hát csinálom így. Majd azért a doktor uramat felhívom délután, hogy akkor mivan? Mert csütörtökön rendel, de addigra már túl leszek mindenen. Egyébként az a tüszõszuri hogy néz ki? Hova szúrja meg ilyenek?
Azt mondta még a doktornõ, hogy szedjek folsavat. Most hirtelen vettem neo-ferro-folgammát, de van még itthon a kezdeti lelkesedésbõl megmaradt Gravida, azt is szedhetem, aztán rendelek még egy dobozzal. Mit ajánlotok? Mit jelentenek az eredményeim? Hogyan tovább? És mik várnak még rám? Segítsetek, mielõtt a netrõl nézném ki és rosszul lennék a sok szörnyûségtõl, amit találok