Sziasztok lányok!
Május 19-én teszteltem erős pozitívat
Elmondom a történetem. 31 éves vagyok, és összességében 6 éve várunk a babára.
3 év sikertelenség után kiderült hogy PCO-m van és IR-em, és ez nem elég, 2-es típusú diabétesz is. Akkor 85 kg-t nyomtam, 172 cm magas vagyok. Kaptam Merckformint, tartanom kellett a 160g CH-t és torna-mozgás. 79 kg-ra fogytam és pozitív lett a tesztem, 2010. 12-ben. Hatalmas öröm, mely nem tartott sokáig, a 8. héten nem volt szívhang már, missed ab. Aztán tovább fogytam nehezen lement 3 kg, újra terhes lettem 9 hónapra rá, vele minden rendben volt egészen a 22. hétig, míg ki nem derült szivárgott a magzatvíz, eltűnt a buroksapka kinyílt a méhszáj és beindult a szülés 2012. feb 17-én elvesztettük az egészséges kisfiunkat. A boncolásból kiderült hogy valami gyulladás fertőzés okozta az egészet. Nem nézett az akkori orvosom semmilyen baktériumszűrést, pedig jeleztem hogy a vizeletbe sok a baktérium, vérzéssel jelentkeztem, de csak ágynyugalomra intett.
Elegem lett és új orvost kerestem, új endokrinológust is, több merckformint kell szednem , és lefogyta 69 kg-ra:)))
Május 19-én viszont pozitív lett a tesztem.
Az én kalkulátorom szerint január 23
Rendkívül boldogak vagyunk, az imáim minden segített hogy újra áldott állapotba kerüljek
Bocsi ha hosszú voltam, mindenképp le szerettem volna írni a történetem