Hű csajok, olyan sokat írtatok, h mire elolvastam elfelejtettem az elejét szinte...
Tegnap én is felhívtam ám a dokibácsit:)) Kértem időpontot:) vagyis szerintem ezt már megírtam, nah mind1:) már alig várom az első UH, mivel nekünk első baba lesz ezért én még sosem éltem át ilyet, az sem tudom milyen lesz...de izgalmas...jah és tegnap több magne B6ot vettem be, ahogy javasolta és lekopogom, de nem volt görcsöm tegnap...
Hogy ti milyen profik vagytok, nekünk még nincsenek nevek... de ha lány lesz nekem tetszik a Lia, fiún még nem gondolkodtunk de még a lányneveket sem néztük meg.
Enikő üdv neked is. Hát mi olyan 10 embernek mondtuk el kb. de ez a szám a 8. hétig nem fog nőlni, akkor is csak párom keresztszüleinek fogjuk elmondani, meg az én keresztszüleimnek, barátoknak majd csak a 12. hét után....
Kriszti, sok szerencsét a vizsgához, igen ebből a témából már én is vizsgázhatnék, de ezzel szerintem mindenki így van ebben a csoportban. Jah igen én úgy ébredtem h kilyukad a gyomrom, nekiálltam enni,ilyen kicsike szeletelt kenyér, hát a második felénél azt mondtam hát köszönöm ennyi elég..
schpetera, gratulálok:)) akkor már tutti:) Evés-ivás? én nem iszok se kólát, se energiaitalt, se kávét, bár elég ritkán ittam, de mostmár annyit sem, enni meg igen nyers dolgok. Sok gyümi eszek, anyu vett minden félét, meg vett joghurtot, azt mondta, h ezeket az unokának:)) Első lesz neki még csak:))
Hope, szép reggelt, vagyis inkább delet mostmár nálunk is hideg van, meg nagy hó...
Yzabella: Én is állandóan töröm a fejem úgyhogy énis későn alszom el.
Jah igen és nem vagy hülye, képzeld még nekem is van tesztem itthon 1 db majd én is ellövöm:) hát most dobjam ki?
Hajni, nyug nem lesz semmi gond, egyél minél több vitamint az erős immunrendszer érdekében.
Pókica, nekem még nincs hányinger, bár én még csak 4 hetes 4 napos vagyok ma, ami késik nem múlik... Majd elmúlik
Remélem mindenkinek tudtam írni...