Sziasztok!
Judy! Csak nem??? Belevágtok az ötödikbe?? Az tök jó!!!!
Mire jutottatok a lakáseladással? Én egyre inkább vacillálok az átváltás miatt. Kiszámoltam, ha most átváltom ft hitelere, akkora lesz a kamatom, hogy szinte ugyanitt tartanék. Mivel ki szeretném jövőre fizetni, eladás után.
Arra nem sok reményt látok, hogy még idén megveszik a lakásunkat...
Andi!
Hát igen, szép a nagy család, de az tuti, hogy néha cafatokban vannak az idegeim.
A nagyokkal ugyanúgy van gond, csak más jellegű, sőt mondhatnám néha sokkal nehezebb velük. A fiam 18 elmúlt, már felnőttnek érzi magát és úgy gondolja, kijár neki a felnőttek kiváltsága. A lányom 15 lesz, a fiúkat nem győzöm távol tartani tőle....
A két kicsi semmi hozzájuk képest.
Amúgy a pincuri is lány lesz. Teljes lesz a nőuralom.
Szegény férjem már beletörődött, bár azért titkon örült volna egy fiúnak.
Ami kicsit aggaszt, hogy a kicsik között 2-2-2 év lesz, ami nagyon kevés, hiszen még a 4 éves lánykámmal is rengeteg foglalkozni való van, én meg már nem vagyok mai csibe, fáradok.
Azt elmesélem magamról, hogy én elváltam, a két nagy más apától van, aki nem tartja velünk a kapcsolatot. A férjem meg szerintem a világ legrendesebb embere, sajátjaiként neveli és szereti a nagyokat.
Én még egyszer sem szúrattam, most is a kombi teszt eredményéhez kötöttem. De szerencsére nagyon jó lett, szinte a legjobb az eddigiekhez képest, az afp is jó lett, minden eredményem jó.
Meg elmentem egy 4D-s teljes genetikai vizsgálatra, ahol átnézték tetőtől talpig a kicsit. Az nagyon alapos, sokkal jobb, mint a kötelező uh-ok.
Persze tudom, hogy ez sem 100%, de azért nagyon remélem, hogy nem lesz baj.
Bea!
Hidd el, gyorsan belerázódsz! Mondjuk én is parázok, a két kicsi mellett hogy fogom tudni a csecsemőt ellátni. Főleg az éjszakázás a gondom, mert a két nagynak és a középső kicsinek van külön szobája, a legkisebb nálunk alszik a nappaliban.
Őt még nem tudom betenni a gyerekszobába, mert éjjel többször felébred és a cumisüveget keresi, amit oda kell adni.
A csecsemő meg ugye sokszor kel éjszaka, egymást fogják felsírni.
Na, mindegy, majdcsak kialakul valahogy.
ronika!
Hú, hát nálatok is jó sok a gyerek!
Lehet, hogy írtad, nem olvastam mindent el, mekkorák a csemetéid és milyen összetétel??
Már itt is lehet kapni a gyógyszertárakban egy tesztet ami megmondja a baba nemét 12 hetes kor előtt. Viszont az a genetikai betegségek kimutatására nem alkalmas. Különben vettem volna. Elég húzós ára van.
Most látom, hogy nem számolnak a vonalzóim.
Csak a pocaklakóé és a legkisebb csemetémé követi az időt.