sziasztok Lányok!
Bixi!
Ne haragudj, tényleg nem akartunk kiszorítani! szerintem nyerő triumvirátus vagyunk!!!
A korkülönbségről a kérdést mindkettőtöknek címeztem, hiszen, neked is van róla biztos véleményed, vagy terved, hogy Ti hogyan szeretnétek. Írtad, hogy 3 pockot szeretnétek. Gratulálok a vizsgákhoz!! Diplomaosztó mikor lesz?
Öcsémnek is sikerült, tudtok valami ajándékötletet? Én leblokkolok, ha férfinak kell ajándékot kiagyalnom.
Kukucsi!
Jó hosszan eltart ez a nyavalya! Ha van egy kis időd a gyerkőcök mellett, pihenj! Vigyázz magadra! Az antibiotikum nekem sem a "kedvencem". Előző terhességem alatt Augmentint szedtem, hát lett is tőle olyan bőrnyavalyám, hogy se éjszakám, se nappalom nem volt.
Aztán egyik orvos szidta a másikat, miért írta fel...
Képzeljétek, tegnap végre eljutottam nőgyógyászhoz, alapos citológiai vizsgálatot csinált, most már hüvelyi UH is része volt (eddig nekem nem csináltak rákszűréskor, csak a terhesség alatt), és azt mondta a doki, h. két hét múlva menjek vissza egy újabbra, mármint UH-ra.
Kérdem, valami baj van? Erre ő, baj az nincs, de a nyálkahártya úgy meg van vastagodva, mintha a szervezet terhességre készülne...
Eléggé meglepődtem, mert hát védekezünk, szóval nem hiszem. Lehet, mivel agyilag már annyira készülök, a testem ezt az infót kapja.
Bixi, a Te eredményed rendben?
Puszi!