Sziasztok!
Először is üdv. Erus
!!!!
Megjöttünk
Megjött .
Kirándulás jól sikerült, csak a gondolatom járt mindig máson....
Szombaton reggel indultunk, 10 körül érkeztünk meg Szentendrére, jót sétáltunk, Odi ott aludta a délelőtti alvását. Semmi gond.
Délután elfoglaltuk a szállást Esztergomban, bementünk sétálni a városba, tök jó volt az egész nap. Este, mikor visszamentünk a szállásra vettem észre, hogy barna folyásom van. Végre rábeszéltem apát, hogy hívja fel az ismerős dokit, mert már sírtam. L.A.-ben van, nem tudtunk vele beszélni. Felhívtam az esztergomi kórházat, ahol egy dokinővel beszéltem, mondta menjünk be, hátha méhen kívüli.
Bementem, megultrahangozott, nem látott semmi, sem hasi vérzést, sem petezsákot.
Mondta, hogy igaza volt a dokimnak, nem adhat addig Utrogestan-t, míg nem látszódik a petezsák, mert ha méhen kívüli miatti vérzésem lenne, azt a vérzést is lehet visszatartaná, és így még jobban életveszélybe kerülhetnénk. Rendes volt a nő, mondta, ha feküdjek be, de tudnom kell több napig is eltarthat a kivizsgálás. Saját felelősségemre jöttem el a kórházból.
Ja, és mondta, hogy ágynyugalom, és mondta, hogy lehet , hogy a sok sétától barnázok.
Vasárnap délelőtt bementünk megint Esztergomba, egész nap kb. 1,5 órát voltam talpon, végig ültem, már délután 4-től a szállásunkon feküdtem az ágyban, pihiztünk.Kicsi barnázás volt, de azt megint betudtam a vizsgálatnak, vagy a sétának.
Ma reggel a wc-én látom vérzek. F@sza... Csináltam tesztet, pozitív.
A dokik szerint , ha elmegy a baba utána még 10 napig + a teszt, de egyre halványodni fog a csík.
A teszten ugyanolyan erős a + jel.
A reggeli után indultunk is haza, délre már Kecskeméten voltunk. Útközben fájdogált a hasam , így az esetleges méhen kívüli t. miatt úgy döntöttünk bemegyünk a kórházba.
Persze nem volt nálam betét, csak tisztasági ami már átázott mire a kórházba értünk, így Odi Pampers 4-es pelenkáját használtam . Sajna nem az én dokim volt az ügyeletes. Megnézett a doki ultrahangon, nem látott petezsákot, sem hasi vérzést, csak azt, hogy a petefészkem kinézete szerint, megjött.
Holnap mondta csináljak még egy tesztet, és hívjam fel a dokimat, és még mindig nincs kizárva a méhen kívüli t.
Végülis , ha visszagondolok, ezt mondta a dokim is, biztos látszódott már a csütörtöki uh-n is, hogy meg fog jönni, ne ijedjek meg.
Hazafelé az úton a kórház felé kicsit sirdogáltam, inkább azért, hogy ne hogy bentfogjanak, és akkor nem láthatom Odit napokig.
Ha nem csináltam volna meg a tesztet a héten, akkor jó lett volna a hétvégénk, és örültem volna, hogy megjött.