Sziasztok!
Nonó-ka! Köszönöm neked is a kedves fogadtatást (Heydi neked is! Még meg se köszöntem
).
Nekem is már kb peteérés utántól vannak tünetek, amiknek nagy része még megmaradt, illetve néhány újjal kiegészült:
fáradtság nálam is van, igaz, eléggé időszakosan. Estére azonban már egy zombihoz igencsak hasonlatos vagyok.
Mensiszerű hasfájásom volt sokáig (PÉ óta), de az most már múlik..helyébe belépett most a
hasszúrkálás (éjjel óta, ezért nem is utaztunk el).
Valamint
mellfeszülés (nőtt is
, ez volt az első feltűnő jel nálam), és most a napokban kezdem érezni a
farkaséhséget. Van olyan, hogyha azonnal nem eszem, akkor úgy elkezd fájni a gyomrom
Nonó-ka! Szép példával szolgálhatsz te a régóta babára váróknak
Sok mindenen keresztül mentetek és tessék! Itt a Picúr, és spontán! Tényleg, soha nem szabad elveszíteni a reményt!
Igen, Spanyolországban élünk, fél éve. Az elején nagyon nehéz volt, mivel abszolút nem beszéltük a nyelvet. Most már jobb, mivel elkezdtem itt egy nyelvsulit, ami rengeteget segít. Mi sem akartunk feltétlenül elköltözni, de a páromnak hála Istennek elég jó végzettsége van, amiért otthon nevetségesen keveset fizettek volna, itt pedig felajánlottak neki egy nagyon jó munkalehetőséget, így jöttünk.
Heydie! Kedd??? Izgatottan várom
Húúú, nekem sosem ment a várakozás!
Az első tesztemet is előbb csináltam, mert már annyira izgultam, h azt mondtam magamnak, h nem érdekel, megcsinálom, legalább kicsit megnyugszom
Ez volt 22.-én, és kb 24-26. közötti intervallumban nem vártam a mensit.
Nagyon drukkolok neked!!!!!!