Szia Szabi!
Először is csatlakozom Vikihez; szerintem is a legmerészebb dolog elsőnek lenni.
Azt hiszem, a férfiak egyébként is nehezebben nyílnak meg, ha bennsőségesebb dolgokról esik szó - tisztelet a kivételnek. Lehet ha autókról, fociról vagy egyáb pasis témákról esne szó, többen mernének írni, na de gyerekekről???
Szóval úgy gondolom, főleg ez az oka annak, hogy csak olvasni jönnek ide, írni kevésbé.
Az meg hogy mi nők kisajátítanénk a gépet? Szabi: nézd meg a kedvesedet, mi minden dolga van a nap folyamán, mennyi mindent csinál, és mennyi ideje jut a gép előtt ülni. Szerintem a többi anyukának sincs sokkal több szabadideje, tehát ha az apukák jönni akarnának, nyugodtan jöhetnének.
Én most pl. úgy írok, hogy a lányom az ölemben ül, ugyanis hulla fáradt, de aludni az Istenért sem akar...
A saját házunk táján úgy látom, a fő ok, amiért párom nem ír, hogy ő eleve egy csigaházban élő tipus, és onnan kémlel.
A talin sem elegyedett beszélgetésbe igazán senkivel, de nem azért, mert alapból elutasító, hanem mert először mindig felméri a terepet, és majd ha már látja, hogy tiszta a levegő, akkor előmerészkedik a csigaházából és nyit a többi ember felé. Ő ilyen, én ilyennek fogadtam el és így szeretem. De tény, hogy nem ő fogja fellendíteni ennek a topiknak a hsz-számát!
Azért remélem, nem csak Te leszel legény e vidéken!
Kitartás, hátha végre észbe kapnak az apukák, hogy itt is lehet akár autókról és fociról is beszélni, nem csak gyerekekről.