Sziasztok!
Nálunk azt hiszem, megváltozott valami... Nem merem agyon dicsérni, de a kialakult helyzet kezdi megütni a normális szintet.
Mostanában értünk oda, hogy a pici rezdülések helyett hatalmas boxok mennek a hasamban, meg el-el suhan egy lábacska, és ezt VÉGRE apa is tudja értékelni. Egyre többször számol be olyan élményeiről a babával, amikről nekem nincsenek emlékeim... de boldoggá tesz már az is, hogy amikor én már alszom, akkor ő "játszik" a kicsivel. Sőt, egyre többször beszél úgy hozzá, mintha már kint lenne. Ennyit jelenthet a férfiaknak, hogy látványosabbá válik a születendő gyermekük???
Arra gondoltam, hogy az (is) kezdte észhez téríteni, hogy nemrég kórházban kellett lennem egy hétig.
Na meg azt is volt alkalma látni, hogy az én - érzelmeiből szinte semmit sem mutató - apám milyen szeretettel simogatta meg a hasam, sőt, még meg is puszilta (NYILVÁNOSSÁG ELŐTT), pedig ilyet sose gondoltam volna róla, akármennyire is imádjuk egymást.
ettike: Azt már én is megfigyeltem, hogy a szülőkkel élés sokszor pozitívan befolyásolja a kapcsolatot. Erre nagyon jó példa az unokabátyám, akit mintha kicseréltek volna, amióta az asszonya szülei velük élnek. Na ő volt még olyan, hogy tombolt, amikor megtudta, hogy terhes a barátnője. Szegény csaj megkérdezte az anyósát, hogy most akkor mit csináljon. Erre azt a választ kapta, hogy ha akarja, tartsa meg. Na erre unokabátyám még jobban kiakadt, hogy minek kellett beleszólni. pff. Lassan kezdett megbékélni a szituval, de mondjuk a szó szoros értelmében le se sz.rta a (veszélyeztetett) terhes párját. Hozzáteszem, azzal a helyzettel kezdett kibékülni, hogy neki fia lesz. Csakhogy kiderült időközben, hogy kislány... Na azt a cirkuszt nem kívánom senkinek sem. Annyira sajnáltam a csajt, szégyelltem, hogy ilyen rokonaim vannak... Aztán megszületett a baba, és ahogy az uokatesóm meglátta, abban a pillanatban beleszeretett a kislányba, és azóta is azt mondom, hogy le a kalappal, sose gondoltam volna ezek után (senki se a családból), hogy ennyire jó apa lesz belőle. És amikor az anyósékkal egy házba költöztek, az egész természete megváltozott neki, egészen más ember, most már nem tudok róla rosszat mondani.