Hahó!!!!
Gratula a zebrásoknak és drukk a zebrásodandóknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tyű, annyira megértelek Benneteket! Nagyon-nagyon gáz ez a várakozás. Az ember már nem a napokat, hanem az órákat számolja.... Már akkor, hogy teljen az idő, írogattam az egyik topikba, ahol kiokosítottak, hogy elsőre biztos nem sikerülhetett... dühített, mert hiába is bizonygattam, hogy pontos a ciklusom, a fiam is elsőre megfogant és tüneteim vannak....
Mondjuk nekem nagyon gyorsan voltak már tüneteim, a fogamzás utáni 3. napon már feszült a méhszalagom, aztán a 6. naptól a mellem, és émelygés. A teszt a 9. napon halványan, de bejelzett. (!)
Emlékszem, nem bírtam ki, kb. a 6-7. naptól inkább negatívat de teszteltem. Aztán ismétlés másnap (pénztárca kérdése..) és újra.... aznap, amikor + lett, 3 tesztet is megcsináltam....
Azt hittem, mikor meglesz a + tesz, végre jön a nyugi. Aha, frászt! Ugyanúgy, ahogy Alma megfogalmazta, jött a majré, megmarad-e a bébi, vajon jó helyre ágyazódott be, vajon egészséges lesz-e... És a java csak ezután jött.....
Szóval szurkolok továbbra is Veletek, tesztre várók, figyeljétek az apró jeleket, a pociszurkálást, a többet pisilést, és marhára foglaljátok el magatokat, hogy teljen az idő. Lehet ám ide is írni
Zebrások, tünetek? Mikor mentek dokihoz?
Barbamami, hogy védekeztetek?