Na sziszatok!
Csak összeszedtem magam egy picit.
Anita- GRATULÁLOK!
A második nap syncumar nélkül!!!!
Amúgy nem ijesztettél ám meg a trombózis miatt,alapból aggódós vagyok.
Szerintem syncumar lesz, de 30.-án derül ki! A Fraxyparin is ugyanez a tűs megoldás,de az anyag benne más,ezért nem fáj, csíp annyira- állítólag! Ha minden igaz,Te előbb ki tudod próbálni,mint én!
Vagy Hajni! Lehet, hogy Te leszel az első közöttünk,csodák márpedig léteznek!
Te tudod, hogy mit fogsz kapni? Valami olyasmit írtál, hogy más a gyógyszer neve!?! Drukkolok, hogy minél előbb összejöjjön a baba!
A kérdésedre válaszolva, persze hogy a szülinapján volt beteg. Minden egyes ünnepen, nyaraláson, jelesebb napon betegnek kell lennünk!
Ez már hagyomány. Na ezért jó a Balaton, hűtőfürdőnek csodálatos!!
Hazajövetel- A barátnőm kint van Manchester mellett és ő is nagyjából 2x jár haza, azt mondta, hogy drága az út, az összespórolt pénze pocsék, hogy erre megy el. Te végleg kiköltöztél? Kicsit irigykedek ám, nagyon szeretnék Svájcba költözni,de sajna stabil nyelvtudás nélkül, gyerkőccel nem merek nekivágni.
Biztos nagyon izgalmas hazajönni, nagyon jó lesz a következő heted,ezek szerint.
Na és ez a fránya évforduló kérdés-
Megsirattam mindkettőtök hozzászólását, de lassan ez már napi rutin.
Érdekes volt a tegnap este, mert ahogy 22.-én este elindultak a könnyeim, úgy tegnap este elálltak. Azt hiszem nagy lépést tettem újra- megnéztem a Marci 4D-s képeit. Bennem volt a vágy,de nem mertem eddig.Az első pár fájó pillanat után jó volt látni Őt. Sőt... a mosolygós képe még mosolyt is fakasztott! Azt hiszem jól érezte magát velem és ez jó érzés!
Jó lenne együtt végigcsinálni a férjemmel,ahogy eddig mindent, de valahogy most inkább magamba zárkózom. Úgy tünik neki sikerült túlvészelnie a velünk történteket, addig hisztiztem amíg elment pszichóhoz(tudjátok férfi büszkeség), a doki 3 hét alatt helyretette, sokkal felszabadultabb lett, lassan régi önmaga.
Nekem pedig most kezdődik egy 6 hónapos kezelésem, a pánikbetegségemet próbálják "elűzni". Sajna ez egy dög dolog-annyira tud fájni a szivem, mint egy szívrohamnál,csak nekem semmi fizikai bajom.
Anita- Ti még a forduló előtt vagytok! Szerintem az emlékezés és a fájdalom mellett lehetőség is újabb lépést tenni előre. 22 hétig boldogok voltatok együtt és ez a lényeg! Engem arra is tanított most az élet, hogy minden egyes percet megbecsüljek! Talán nektek is hoz egy kis enyhülést a forduló.
Hajni ez a február akkor Nektek sem a kedvenc hónapotok!?! Nálunk ez mumus, az autóbalesetünk is februári, úgyhogy előre tartok inden évben.
Bocsi, kicsit hosszúra sikerültem....
Ági