Velem nagyon rendes, de velem minden orvos az. Félnek az újságíróktól
Komolyabbra fordítva, bár eddig se viccelődtem, én úgy ismertem meg, hog a vetélésemkor ő volt ügyeletben, amúgy más betege voltam. De Szabó végezte a küretet, nagyon normálisan elmagyarázta nemcsak nekem, de a férjemnek is, hogy mit csinál a műtét során. Aztán vele csináltam végig a vetélés utáni vizsgálatokat (ennek akkor még olyan praktikus okai voltak, hogy a régi orvosomnak ugyanott annyi a betege, hogy van, hogy 6 órát kell rá várni, Szabó meg jóval fiatalabb), és tényleg rendes volt. Időpontra mehettem, max. 20 percet kellett várnom, de minden - látszólag buta - kérdésemre türelmesen válaszolt. Úgyhogy a minap felhívtam, hogy a teszt pozitív, elvállalna-e. Igent mondott, kaptam időpontot, majd megyek. De ma valami kis "bajt" észleltem, felhívtam, nem tette le, meghallgatott, megnyugtatott, pihenjek, mondta, és vár a megbeszélt időpontban. Szóval nekem ő nagyon szimpatikus, és ha érdekesnek találod, akkor az oroszlán jegyében született
Mondjuk az I. klinikáról engem ki nem lehetne zavarni, én nagyon bízom az intézményben, mert egy korábbi endometriososomat ott hozták rendbe (Szendei György, akiről meg csak rébuszokban tudok beszélni, annyira kedvelem és hálás vagyok neki).
Segíettem? Amúgy csak sima nőgyógyászt keresel? Vag yvalami spéci dologra. VAgy konkrétan Szabó doki érdekel. Ja, és alapos, errőlegyszer beszéltünk, hogy mindketten olyanok vagyunk, hogy addig nem nyugszunk, amíg a megoldás megszületik.