én már azt hittem baba van....
De betöltöttétek a 40 hetet.... ugye??? Most már jönnie kell nemsokára! Drukkoljunk, hogy holnap, mert vasárnap van és akkor gondolom nem melózol...
De ha telefonál, hogy szül akkor elengednek nem? Első baba, talán nem jön olyan gyorsan, hogy ne érj oda, a 100 km-t kb. egy óra alatt le lehet zavarni... csak nem siet annyira kifelé....
Bár nekem azt mondták, gyorsan szültem mindkettőt, mert a kórházba éréstől számitva megvoltak 5 órán belül
de a fájások jóval indulás előtt kezdődtek. Az elsővel 3-, a másodikkal 2 óra fájásmérés után indultunk el... Most lehet, hogy csak egy órát fogom mérni, mert azt mondják, a harmadik még gyorsabban jön
bár érdekes, hogy az ember gyors szülést kiván magának, de azért annyira nem gyorsat, hogy ne érjen oda apa vagy a kisérő...
Én tudom, hogy azon fogok parázni, hogy a párom odaérjen majd időben! De az biztos, hogy addig semmiféle tágulásgyorsitó-vajúdáskönnyitő eszközt nem fogok igénybevenni, mig nincs ott, sőt, addig szigorúan vizszintesen fogok feküdni, nehogy gyorsabban táguljak...
Eldugultam....
Ági