Na sziasztok!
Multhéten bekrepált a gépünk, megette egy vírus, és totál ko lett
De most itt vagyok, visszatértem
Lorca, üdv itt
Látom te is tavaszi babára pályázol
Én is! Kyrus is tavaszi, és jó lenne ha a kistesó is az lenne! Egyébként én szeretném ha 2. szülinapja elött megszületene, mert ugy hallottam akkor kapom tovább a gyedet, még két évig, amig be nem tölti a kistesó is a kettőt, és az jobb lenne mint a gyes...
Szóval mi jövő tavasszal kezdünk nekilátni a babaprojectnek! Remélem ő is olyan gyorsan megfogan mint Kyra, aki első próbálkozásra összejött
Cuikika!
Ez a HPV dolog nem semmi! Tényleg jól informált vagy, ami persze nem csoda...hát de a lényeg, hogy most minden ok, és Pankababával minden a lehető legnagyobb rendben van, és a dokid tuti tudja, hogy mi a jó a babádnak! Szóval ha császár akkor császár, és ahogy látom nem ellenkeznél
Én is császáros vagyok, voltam, és meg kell, hogy valljam ha a következőre azt is mondják, hogy jöhet normál uton, hát lehet, hogy én akkor is azt mondanám, hogy kösz nem, hallottam én rosszakat arról, hogy valaki császár után ragaszkodott a normál hüvelyi szüléshez, és baj lett belőle, ugyhogy én azt hiszem maradok a császárnál!
Ja, a 42. hét elején szültem, szóval 8 nappal hordtam túl, de már minden bajom volt! Már hisztirohamokat kaptam, sírtam, minden bajom volt! De hát végül csak kiszedték belőlem
És hát nem is a lánykám volt a lusta, hanem a köldökzsinór volt az oka