Sziasztok!!
Látom reggel óta nem írt senki, de nekim most van egy kis időm, mert alszanak a gyerekek. Gondoltam írok pár sort.
Marietta!!
Szóval, én tényleg ciszta mellett lettem terhes, de most néztem meg, hogy nekem csak fele akkora volt mint a tied.
Az első vizsgálatnál,(teszt után 1nappal),2-2,5cm-es volt. Akkor még azt hitték méhen kívűl tapadt meg a babám, de rá 3napra már megtalálták méhen belül a kis "bogyókámat", és kiderült hogy a másik az ciszta.
Jobb oldalon volt a petevezetékben. Féltem egy kicsit, hogy nehogy bajt okozzon, de azt mondták nagyon valószínű, hogy magától felfog szívódni. Aztán ahogy teltek a hetek,volt egy kis jobb oldali alhasi fájdalmam, mindig azt mondták valószínű a ciszta miatt. Minden alkalommal az orvos nézett uh.-ot is.A 16.héten azt mondta: Ez a ciszta együtt nő a babával. Ha nem történik már valami, akkor le kell szívni! Jól megijjedhetett , mert négy hét múlva már csak minimálisan látszott valami a helyén. Legközelebb meg semmi!
Szerintem a ciszta nem lehet gond a teherbeesésnél. Mondom ezt én laikus. Reméljük a legjobbakat, Bár biztos az is számít, hogy hol van.
A jeleidből ítélvecsinálj tesztett, de tudod, sokszor becsap bennünket a testünk. Pontosabban saját magunkat csapjuk be!!
De kitartás és türelem!!
Szorítok nektek!!
Vörösbegy!!
Gratulálok a kicsihez!! Biztos minden rendbe lesz!!
Te nem kapsz agygörcsöt mikor pont neked próbálják elmagyarázni "okosok", hogíy szoptatás alatt nem lehet teherbe esni?Vagy neked még nem volt ilyen? NEKEM ANNYISZOR. éS MIKOR MONDOM, HOGY ÉN AKKOR MÉG NAPONTA6-8ALKALOMMAL SZOPTATTAM, CSAK NÉZNEK, ÉS LÁTOM, HOGY AZT HISZIK, HOGY KAMUZOM!!
Móni!!
A történeted annyi ari és megható!!
Mert pont tegnap beszélgettem a legjobb barátnőmmel, hgy néhány párnak mennyit kell "szenvednie egy babáért"!!
Neki a héten szerdán volt lombik beültetése. Most nagyon-nagyon-nagyon szorítunk nekik!!
7éve nem sikerül nekik.2éve spontán lett babás, de sajnos elment a kicsi. Reméljük most minden rendben lesz és mind a két embrió megtapad.
ANNYIRA ÍROK HOGY ELFŐZTEM A RÍZST
)
Lányok! Ez is egy olyan topic, ahol úgy látom, hogy jó kis társaság fog összejönni,de én megint kilógok. Merthát én most mindent akarok, csak babát nem!!
Szép is lenne!!
De azért majd jövök, ha időm futja!!
Mindenkinek megy a drukk!!
Dera!!
Csináltál tesztet?? Nem most lenne esedékes??
Jó lenne ha "közzé tennéd" az eredményt!!
Pláne, ha ++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ugy legyen!!
Sziasztok!!
Évi!!