Na, voltam a dokinál. Hát, nem lettem sem okosabb, sem nyugodtabb...
Amúgy is olyan lámpalázzal mentem, mintha legalábbis ítélőszék elé vinnének, meg jól befurakodtam, mert fogalmam sem volt, hogy már "új rendszer" van a rendelésén, és előre be kell jelentkezni mindenre (mentségemre szóljon, én próbáltam hívni, de nem vette fel...), de rendes volt, mert nem küldött el.
Elmondtam neki mindent, egyből azt mondta, hogy hú de korán van még, és persze az uh-n sem látszott semmi!
Bár azt mondta, tapintani már lehet (és mivel nagyon fájt a hasam, jó, hogy eljöttem, legalább, hogy lássuk, nincs-e baj), és berendelt jövő hétre a kórházi uh-ra - remélem akkor már látok dobogni vmi kis szivecske-félét!!! A hosszú ciklusom (30-34 napos) alapján a fogamzás ápr. 4-e körül lehetett, így most 4 hetes terhes vagyok.
Szóval van még három hetem a hányingerig...
Krittti, remélem elkerül a hányinger, azt nem kívánom senkinek!!! Nagyfiaddal volt?
Légyszi drukkoljatok nekünk, hogy minden rendben legyen, annyira sz.r ez a bizonytalanság. Én meg folyton csak suttogom neki, hogy "kapaszkodj ügyesen kicsikém", remélem hallgat rám!!!
Mindenkinek jó éjszakát!