Sziasztok Lányok!
Én is itt vagyok, csak ma emlékezős napom volt és az nekem mindig nagyon fájdalmas.
34 éves vagyok (lassan 35
)
Az első házasságomból 2 gyönyörű és okos lányom van, 15 és 10 évesek.
A második házasságomból pedig egy rosszcsont kisfiam, aki két éves lesz.
Igazából Balázs születése óta nem védekezünk, de 5-6 hónapos volt, amikor komolyan eldöntöttük, hogy jöhet a kistestvér. Még szoptattam Balázst 10 hónapos koráig és 2006 novemberig nem is aggódtam, mert tudtam, hogy a szoptatás okozta hormonális változások lassan alakulnak vissza. Novemberben mentem el az orvosomhoz , akkor még volt egy pici tejem. Kiderült, hogy magas maradt egy picit a prolactinom ami akadályozhatja a teherbe esést. Bromocriptint szedtem kb 1 hónapig és a laborértékeim normalizálódtak. Azért biztonság kedvéért készült egy hormonprofil és a párom is kapott egy beutalót az andrológiára. A férjem szerencsére teljesen egészséges, nálam kiderült, hogy alacsony a progeszterinem, tehát ezt még rendezni kellett. A ciklus 16 napjától szedem a Duphastont. Elvileg a 25. napig kell, de ha esetleg kiderül, hogy terhes vagyok, akkor nem tudom, hogy abba kell-e hagynom. Az előző hetem szintén vérvételekkel telt a 19-21-23 napon progeszteron néztek, az eredmény szerintem kedd magasságáben lesz meg.
Közben írtam Radványi doktornőnek, aki szerint szintén a progeszteron szint lesz a probléma. Javasolta nekem is a Maca Vibe-t, cickafark teát, akupunktúrát, homeopátiát.
A vizsgálatok szüneteiben azért nem volt eseménytelen az élet, mert először egy diónyi csomót találtak a mellemben, amiről kiderült, hogy csak egy kötőszövet szaporulat és nincs jelentősége, majd a pajzsmirigyemen találtam egy csomót, az egy cysta. Szóval nagyon ki vagyok vizsgálva.
Kicsit kezdek türelmetlenné válni és már borzasztóan útálom a hőmérőzést és a különböző testi jelenségeim megfigyelését.
Zora!
Milyen szép vagy a képen!!!!
Képzeld a Dúla képző nekem is megfordult a fejemben. egyébként én egészségügyben dolgozom (amikor nem babázok), diplomás ápoló vagyok, de hozzám inkább az intenzív terápia, idegsebészet, tarumatológia ál közel, ilyen osztályokon is dolgoztam. Néha nagyon hiányzik, de többé nem adom fel a családi békét és nyugalmat a 3 műszakért!
Mo!
Nagyon boldog vagyok, hogy itt vagy te is!!!!
Én is azt gondolom, hogy a nem jókor elkezdett gyógynövények és a stressz okozhatták most ezt a hosszú ciklust és erős vérzést!
Felteszek egy görbét:
Majd megkeresem (mert én is lestem) hogyan készül!
Egyébként holnap, vagy holnap után tesztelek, mert hétfőn kellene abbahagynom a Duphastont.