Sziasztok!
Miléna:
Örülök, hogy jól vagytok! már én is úgy várom, hogy érezzem a pici mozgását!
Amúgy hogy sikerült az AFP?
én csak a jövő héten megyek majd a védőnénihez, az már a 9. hét közepe lesz!!!!
én teljesen jól vagyok, még mindig a nem fáj a pocim időszak van, néha kicsit és nagyon rövid ideig. hányós nem vagyok szerencsére, néha émelygek, bár ma marhára, és már kicsit húzós kezd lenni...
szóval én meg nem szedek semmit egyelőre. a doki csak görcsölés esetére mondta a magne B6-ot, és egyelőre az nincs.
Faul:
nekem a duphastont nem is említette, úgyhogy arról nem igazán tudok, csak amit a neten olvastam.
a magne B6-ot említette, de az meg még nem kell - talán nem is fog, ki tudja.
legközelebb a 12. héten megyek a dokimhoz - 6. héten voltam először -, majd akkor még több kiderül. de hála istennek jól vagyok, jól vagyunk.
sztem egyébként az ilyen méhhel sincs semmi nagyobb gond, annyi, hogy jobban kell magunkra vigyázni. én mindig figyelek a testem jelzéseire, és ha valami nem esik jól, azt abbahagyom - legyen evés, mozgás, állás, szatyorvitel (még ha csak fél kiló is) -, ami meg jólesne, vagy jólesik, azt csinálom. sokat pihenek. amikor csak tudok. és alszom is, amennyit lehet.
sztem ne aggódj, minden okés lesz!!!
nézz Milénára!!! meg azért rám is lehet!!! jól vagyunk!!!
nekem inkább az aggódást kéne még alacsonyabb szintre vinni, és akkor sztem még néha sem fájdogálna a pocim.
ja, és tudok olyanról is, akinek teljesen átlagos a méhe és mégis mindegyik terhességét végiggörcsölte. úgyhogy lehet, hogy ez csak alkati kérdés. és nem jelent rosszat!!!
na, kitartás és nyugalom és magunkra figyelés!
pusszantás,
Pikki