Sziasztok,
én is szeretnék csatlakozni hozzátok, nézegettem eddig a fórumot, de nem volt szeptemberi topik, örülök, hogy létrejött! És már mennyian vagyunk!
Rólunk annyit, hogy 28 éves vagyok, második babámat várom, nagyfiam októberben volt két éves. Németországban, Stuttgart mellett élünk. Még én is nagyon az elején járok, de sajnos már összeszedtem egy jó kis influenzát, lázam hála istennek nem volt, de nagyon padlót fogtam. Nagyon aggódom, nehogy valami baja legyen a picúrnak.
Uh-ra hétfön megyek, remélem már látni lehet valamit.
Én is jól vagyok egyébként, kicsit émelygek néha, meg fáradtabb is vagyok, de eddig elég jól bírom. Hála istennek én meg pont a jó füszeres husikra gerjedek, az édesség gondolatától meg felfordul a gyomrom
Hajni, örömmel látom, hogy egy nap van babók között és neked is Kisnyuszid van:wink:
Judis, a hömérös topikot olvasgatom néha, onnan "ismerlek" egyébként meg Szirom a közös ismerösünk
Jobbulást neked is, nyugi, az algopyrintöl nem lesz baja a babónak, én is bevettem ma is egy felet, mert nem éreztem jól magam. Inkább a gyógyszer, mint valami baj a babával
Silka, ez a plusz pár kiló sajnos nálam is ismerös, én még az elsö gyerköc után nem voltma képes leadni a fölösleget, de mos már úgy látszik meg is marad 9 hónapig
Persze én is figyelni fogok, nem akarok bálnakén szülni
Zora7, nagyon drukkolok, hogy a kontroll uh-n minden jó legyen! Tényleg, éreztél valami furcsát? Mert sajna nekem is az a rögeszmém, hogy a babó már nincs is ott. De szerintem csak azért, mert még mindig nem realizáltam, hogy terhes vagyok. Majd uh után már biztosan jobb lesz.
puszi mindenkinek