Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én egy másik topikban kezdtem "Babanetes pályafutásom", de sajnos a 30. héten - súlyos fejldődési rendellenességek miatt - elveszítettük a babánkat. A kellő idő eltelte után év végén, ha minden az előre tervezettek alapján történik, decemberben próbálkozhatunk újra először.

Szeretném, ha csatlakoznátok hozzám, hogy együtt izgulhassunk a pozitív tesztért, majd megoszthassuk egymással a várandósság élményeit. Remélem, hogy hasonlóan olyan jó csapat alakul majd ki itt, mint amiben tag vagyok.

Titi
titi_27

szia titi!csatlakozzam?igaz én most novembernek adok esélyt!és mivel hogy mostmár voltam dokinál és nekiálltunk nagyon rákoncentrálni ezért olyan mintha most állnék neki(ujbol) ugyhogy szorithatunk együtt a tesztért!jo lenne ha többiekkel együtt lennénk kismamák!oktober végén vagyis hogy 22-23ára várom a mensim onnantol nekiállok hömérözni vitaminozni meg mindent!jo lenne ha itt is lenne egy jo kis csapat külön a még nem babásoknak!de azért a másikba is maradjunk mert nagyon szeretem a többieket és kivi vagyok kinek hogy alakul az élete!
ha nekem évvégéig nem sikerül egy pozitiv teszt akkor feladom!
pusziii

Virág
Kép
Kép
virág22

Persze Virág, hogy ott is maradunk. Nagyon érdekelnek a csajok, de tudod, ők már babázni fognak... jó lenne megint együtt várni a babát másokkal.
És ne mondj ilyet, hogy feladod!!! Ha megjön a mensid, kérlek, tényleg hőmérőzz rendszeresen, csináld a görbét, szedd a vitamint, és ezt a termékenységi tesztet is szívesen elküldöm Neked. Biztos, hogy sikerülni fog! Én nagyon bízom benne!

Október 22-23? Ez hogy lett kiszámolva Virág? Ja, hogy akkor fogy el a gyógyszer, ugye?
titi_27

hát nem tudom ha évvégéig nem jön össze a baba akkor egy idöre biztos lemondok rola!mert most minden reményem ez a gyogyszer és most nagyon beleéltem magam hogy sikerülnie kell a bogyoval!a mensimet igen augy számoltam hogy mikor elfogy a bogyo akkor jön meg!rá van irva a papirra hogy ugy kell elkezdeni hogy mikor elfogy akkor megjön igy ki is lehet számolni mikor akarod hogy megjöjjön!nekem meg igy pont jo!amugy novemberre pont kiscsajt is ir a naptár ez már csak hab lenne a tortán!azt az ovulácios tesztet még tartogatom!ha decemberbe nem lesz baba akkor még annak adok egy esélyt!most egyenlöre itt a gyogyszer a vitaminok a folsav a tea és a hömérzés!ha ezek nem jönnek be akkor hozzáveszem a tesztet is!tudod mindig hagynom kell egy valamit hogy ne kenödjek el annyira mikor negativ a teszt mert akkor még mindig ott egy tartalék am segithet!
na megyek feküdni nagyon nem érzem magam jol szédülök hányingerem van!
puszi remélem lassan csatlakoznak

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok csajok!

Látom,lett egy új topicunk,hát itt a helyem.Persze én sem hagyom el a lányokat a másikban,de tényleg az övék átalakul babás topiccá,mi meg a próbálkozók leszünk.Remélem Ági is csatlakozik.
Ha lesznek újak,azoknak dióhélyban magamról:Mindjárt 31 éves vagyok,és a nagy fiamnak szertnénk tesót.3 éve várunk a férjemmel a próbálkozás pillanatára,eddíg ugyanis tanulmányi és munka okokból várnom kellett.Utána jött pár egészségügyi akadály,de novembertől indul a babaprojekt,amit mindennél jobban várok,várunk.

Virág!

Feladni?Olyan nincs.Hiszen mindketten egészségesek vagytok,mert már van egy gyönyörű fiatok.Ez a bizonyíték arra,hogy nincs elgördíthatalen akadály az utatokban.Csak meg kell találni a porszemet,ami most gátolja a baba dolgot és odébb fújni.Bízom benne,hogy a bogyó megoldja ezt.Hidd el együtt növesztünk mi pocakot mindannyian.Ki segítséggel,ki könnyebben,ki nehezebben,majd elválik,de így lesz és kész. :D A hőmérőzés jó,kkor majd mindíg feltesszük a görbéinket egymásnak.Nagyon izgi lesz.
remélem sokan csatlakoznak majd hozzánk új babatervezők is.

Szép napot,puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Eszter, jó, hogy Te is itt vagy! :) A másikban írtam... majd szokni kell a "kétlakiságot".

Virág, igazad van, tényleg kell hagyni az embernek mindig mentsvárat, de reméljük, hogy nem kerül rá sor. Talán ez a gyógyszer tényleg segít. Csak azt nem tudom, hogy a fogamzásgátló után nem kellene időt kihagyni, hogy kiürüljön? Vagy ez az 1 havi adag nem zavar be? Bár nem hinném, 1 havi adag azért nem több évnyi. Meg a doki csak tudja.
Csak azt nem értem, miért nem olyan gyogyót adott, amitől rögtön megjön. Nekem azt mondta a doki, hogy ad olyat, ha nem jönne meg, és attól meg fog jönni. Bár érteném az egészet! De várjuk ki akkor még ezt az 1-2 hetet, és már okosabbak leszünk. Jaj, Virág, annyira drukkolok Neked! Már nagyon Rád férne a pozitív fejlemény!
titi_27

Sziasztok

Én is jöhetek?
Igaz nem vagyok új, de én is babát szeretnék!
Kép

Titi,
pg53-ra akartam irni, hogy ne vedd annyira komolyan. Bár Kicsinek nagyon bejött, de pl Koda csak rosszakat hallott róla.
Nekem is van, de nekem is összevissza mutatott mindent. Talán ha nem nyálból csinálnád...??!
Amugy valahol azt olvastam, hogy a ciklus végétől ha visszaszámolsz 14 napot, na akkor volt pé-d! Én meg is szoktam érezni (olyankor jobban fáj, mint mensikor a hasam), igy mindig pé után ki tudom számolni (onnan 14), hogy mikor fog megjönni. Ezért tudtam most is, hogy ilyen hosszú lesz a ciklusom :(
Vajon ez is mitől lehet? 41 nap után jött meg... Ez rettenetes! :(

Virág!
Hát már novemberben??? Ez csudajó!
Állítólag gyógyszer után a legerősebb a peteérés, igy nagy eséllyel indulsz ám! :)

Anubias,
itt vagyok! Hogyne csatlakoznék! :)

Lányok, szeretném irni, főleg Titi neked, hogy a másik topicban biztos olvastad te is, hogy már olyanok megint babások, akik elvesztették a babájukat!
Úgyhogy nem adjuk fel!
És Virág te sem!!!

puszi,
Ági
csné

sziasztok!ági de jo hogy te is itt esztivel együtt!nem tudom de most megint olyan jo bizakodni!ne haragudjatok de azért örülök hogy velem vagytok!tudom ez egy kicsit önzöség de egy picit had örüljek!igy egy kicsit még több eröt adtok nekem!

kérdéseitewkre válaszolva: a doki nem mondott semmi kihagyást annyit mondott decemberbe már babásan menjek hát akkor ha ugy akarok akkor nem tudok kihagyni!amugy meg elolvastam a papirt nem kell piheni mert gyenge is meg tényleg csak egy honap!
ezt én is hallottam hogy gyogyszer után nagy az esélyem ezért nem is szeretnék várni hogy kiürüljön meg ilyesmi!és tényleg nagy reményt füzök a gygyszerhez!ugy vagyok vele ezzel most sikerülni kell!

na rohantam van ezer dolgom csak este jövök addig irjatok sokat!
puszii csajok

Virág
Kép
Kép
virág22

Virág!

Csak hogy megnyugtassalak,Bálint fiam is gyógyszer utáni első hó termése.A barátnőm több alkalommal volt mesterséges megtermékenyítésen,és előtte mindíg 1 hónap fogamzásgátlót szedettek vele.Szóval ez így van.Amúgy meg az a lényege,hogy ha 21 nap után abbahagyod,azonnal ki is ürül,mert ha nem így lenne,nem tudna megjönni.A fogamzásgátló úgy stimulál,hogy amíg szeded nincs pé,ezért utána jobban dolgozik a petefészek.Ha lenne hatása a szedés után ,nem lenne pé,így bajt sem okozhat,mert ugye akkor baba se lenne.Nekem most ugyan 2 doki 2 külön dolgot mondott,az egyik azt,hogy ha abbahagyom várjak 3 hónapot,a másik meg,hogy semmit sem kell várni.De én más vagyok,mert 8 éve szedtem,és már 5 hónapja nem szedem,úgyhogy szerintem nálam se lehet ebből gond.Remélem megnyugtattalak.

Ági!

Én is nagyon örülök,hogy itt vagyunk együtt és lelkesíthetjük majd egymást,megoszthatjuk az összes örömünket,bánatunkat.Mert egyedül nehéz volna.Apa hiába vágyik babára,nem tud órákig dumcsizni a hőmérésről,pé-ről...de ezt nem is várnám el tőle,mert ez inkább női dolog,úgy sem érzi,hogy mik ezek valójában.

Titi!

Nagyon izgulok az üzik miatt,amik minden nap jönnek.Lesson1-2-3...Minden nap a fertilitytől.Kérlek ha tudsz segíts,mit nyomhattam be,amit nem akartam,mert nehogy valamilyen fizetős szolgáltatás legyen. :oops: Olyan béna vagyok.Előre is köszi a segítséget.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok lányok asszonyok!

Csatlakozhatok hozzátok?
Bár ennyi hozzászólást nem tudtam vissza olvasni, nagyon érdekel a témátok.
Magamról annyit, hogy kislányom születését követően 11 évet kellett várnunk a következő babára.
Mindenféle módszert kipróbáltunk, mivel semmi szervi problémát, elváltozást nem találtak az orvosok egyikünknél sem. Folyamatosan jártunk uh-ra, vérvételre, hogy pontosan meglehessen állapítani a peteérést, ami sem nekem sem a pénztárcámnak nem tett jót, mivel magán dokihoz jártam.
De sajnos ez sem hozott segítséget. Kezdtünk bele nyugodni, hogy nekünk csak egy gyermeket szánt a sors, utolsó szalmaszálként kipróbáltunk egy ismerősöm által javasolt dolgot,amivel kapcsolatban kikértem az orvosom véleményét nagyon rendes volt, mert mikor megkérdeztem a véleményét, mondhatta volna, hogy nagy hülyeség, de nem tette. Azt mondta 99% megbízhatóságú. Amivel otthon nyugodt körülmények között tudod megállapítani, hogy van-e peteérésed, tüszőrepedésed, fogamzó képes vagy, vagy sem. Segítségével egy hónapon belül kismama lettem. ", ráadásul kisfiú, amit szerettünk volna az első kislány után. A baba nemét is valamilyen szinten befolyásolni lehet vele, a biológiát alapul véve. Ez elég rég volt, mert a baba most töltötte az első évét, azóta is fogi gátlóként használom minden gond nélkül.

Ha valakit érdekel, szívesen írok róla bővebben, csak nem akartalak benneteket untatni, bár így is hosszura sikerült.

Sziasztok
Stöpszli
stöpszli

Sziasztok lányok!

Na, végre hogy tudok jönni! Úgy volt, hogy este vendégeink jönnek és itt alszanak, nagy takarításba kezdtem, aztán úgy néz ki, mégsem jönnek, majd csak egy hét múlve. Úgyhogy most van pár percem. Aztán megyek is vásárolni meg a varrónőhöz, kifogytam az új nacimból! :) A régiek pedig változatlanul nem jönnek még rám. :(

Virág, akkor jó, látod, én ezt nem is tudtam, ahogy Eszter írja, rögtön ki is ürül a szervezetből? Bár én 8 évig szedtem, azért is akartam több időt hagyni kiürülésre, úgyhogy a baba előtt 1 évvel abbahagytam.

Stöpszli, nagyon érdekes, amit írtál. Leírnád pontosan milyen dologról van szó? Valamilyen készülék, vagy micsoda? Hogy működik?

Eszter, utánanézek ennek a fertilitynek, csak az angolom nem igazán jó, de igyekszem. Amiatt pedig nyugodj meg, nem hinném, hogy fizetős szolgáltatást x-eltél volna be.

Ági, mindjárt itt a 27-e!!! :) Jaj, de izgulok Érted! És ha jól számolom, 27-e... kb a ciklus közepe táján fogsz járni, igaz? Akkor viszont nagyon is esélyes a dolog, nem csak a Jónás naptár miatt. :):):)
Gondolom, mennyire megnyugtató, hogy ilyen jó már a HCG, vagyis minden a legnagyobb rendben van odabent. Így jöhet az a várt nap!

Én ma reggel is hőmérőzéssel keltem 1/2 8-kor, aztán visszaaludtam. Már úgy megszoktam, hogy emiatt minden reggel ekkor kelek, még hétvégén is. Olyan megnyugvás, hogy tudom, minden a lehető legjobban alakul odabent. A PG53 mára is termékeny napot mutatott, és lassan tényleg le kell esnie a hőnek, vagyis jön a pé. Jaj, de jó lenne akciózni is hozzá, de sajnos azt még nem lehet.
Képzeljétek, szülés óta nem is voltunk együtt a párommal. Próbálok közeledni hozzá, és olyan, mintha nem igazán akarná. Azt mondja, majd élesben, ha lehet már baba. De kérdem én, miért csak a babára összpontosít? Csak úgy nem is lehet már összebújni? Félek, nehogy olyan lelki teher nehezedjen majd rá élesben emiatt, hogy a végén ne jöjjön össze a baba.

Ja, Virág! Én is örülök nagyon, hogy így együtt fogunk próbálkozni, és ez egyáltalán nem önzőség szerintem! A többi csajszi fog hiányozni, akik már babásak, sőt már meg is szültek. Olyan jó volt együtt várandóskodni.

Végezetül a görbém...

Kép
titi_27

Szia Titi!

A kérdésedre válaszolva nagyon sok mindent tudnék róla mesélni, de mivel ez elég sokáig tartana így megpróbálom röviden a lényegét leírni:
Kinézetre akkora, mint egy rúzs. Nagyon egyszerűen használható klinikailag tesztelt a neve mini mikroszkóp. Bárhol bármikor használhatod, ahányszor csak akarod, megtudhatod, hogy termékeny vagy terméketlen időszakban vagy-e.
Használata egyszerű a mikroszkóp lencséjére egy kis nyálat kell cseppenteni, és ha megszáradt 5-10 perc után mindenféle szaktudás nélkül megállapítható a dolog, amikor termékeny időszakban vagy a nyál rajzolata páfránylevél, a többi napokon ilyen nem látható.
Azoknak ajánlják
- akik a természetes fogamzásgátlás hívei,
- akik nem szeretik a hormonkészítményeket.
-akiknek a hormonális fogamzásgátlás nem javasolt,
- akik ritkán élnek nemi életet-így még inkább felesleges a gyógyszer szedése.
-Változó korú hölgyeknek,
-akik szeretnének kisbabát,
-akik szeretnék előre megtervezni a fogamzás és így a születés időpontját,
-akik a ritka együttléteket a termékeny időszakra tartogatják,
-akiknek a reggeli hőmérsékletmérés és más egyéb nem vált be.
-akik nem szeretnének kisbabát,
-akik szeretnének gyermeket, de problémáik vannak és szeretnék tudni, hogy mikor a legvalószínűbb a fogamzás(másodlagos sterilitás)
-akik a születendő gyermek nemét nagyobb valószínűséggel szeretnék megállapítani,
azoknak a nőknek, akiknek mestruációs ciklusuk nem rendszeres,
-azoknak a pároknak, akik stresszmentes intim életet szeretnének.

Röviden ennyi. ja és ami még fontos egyszeri nem nagy befektetés örökéletű, ha csak össze nem taposod.

Ha még van kérdésed szívesen válaszolok. Gyógyszertárba ne keresd ott nincs. Ez nem a PG/53. Annál komolyabb szerkezet, a ciklusodat részletesebben mutatja.

Szia

Stöpszli
stöpszli

sziasztok!

anubias köszi hogy leirtad én is igy hallottam de igy hogy te is irod mostmár 99%ot adok a bogyonak!:)

stöpszli gratula a babához!

titi amit stöpszli ir az már én is leirtam a másik tpicba ez az a mini mikroszkop!és lám itt egy kismami akinek sikerült!ez jobb mint a pg53

ma olyan jokat vásároltunk!kaptam egy gyönyörü szép rózsacsokrot!meg táskákat,függönyt,meg minden féle aproságot!nimrodkának meg ruhákat vettünk!jo napom volt:)

amugy mi megbeszéltük hogy eddig sosem csináltuka direkt akciozást hanem ahogy esett ugy puffant de most a következö honapba direkt fogjuk két naponta!hátha ez is segit!

na mentem szép estét mindenkinek nekem az lesz mert holnaptol egyedül vagyok igy ma kell potolni mindent ami nem lesz két hétig!

pusziii joéjt mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22

Csajok,
fel vagyok háborodva. :shock: :x :x :x Velünk beszéljetek mindent. szerintem ne aggódjatok, nem lesz teljesen elbabásodva a topik:):):) Tessék hozzánk jönni és nem elkülönülni. Akkor én majd mit csinálok egy év múlva? nem foglak azért sem elhagyni Benneteket!!!!! És szorítani akarok nektek és veletek örülni és szomorkodni!!

Na ennyit akartam mondani nektek UFFF!!!!!

na, el is bőgtem magam....

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Zseppy!

Nagyon kedves amit írtál,teljesen meghatódtam.Jó,hogy így gondolod.Nem fogunk elhagyni titeket,sőt,én pl úgy gondoltam,hogy most így még többet írok majd,hiszen mindkét topicban hozzászólok.És ha ti is olssátok és írtok is mindkettőben,akkor inkább csak többet hallunk egymásról,csak kicsit rendszerezi a témát a két topic.Úgyhogy hűtlenség kizárva. :wink: Nagyon szeretlek titeket és ugyanúgy érdekel a sok babós hozzászólás is.

Stöpszli!

Mi a neve a mikroszkópnak és mennyibe kerül?Nagyon biztató a te eseted.

Jó éjt lányok!

Kép

Kép
anubias

Drága Tündér Zsepy!dehogy hagyunk el titeket és naná hogy abba a topicba is irunk csak ide irjuk a görbét meg hogy haladunk stb...és mindenkit várunk aki most fog nekiállni a babaprojektnek!maradunk azon a topicon is hiszen mindenkit nagyon szeretünk ott és nagyon örülünk veletek együtt a babáknak is csak tudod most együtt szeretnénk mi is kismamáskodni másokkal!de az a csapat attol még nem bomlik szét!azt a társaságot már senki nem szedi szét!ne sirj értünk mert mi oda is ugyanugy irjuk mikor mi történik velünk és figyelemmel követjük a ti életeteket is!szeretünk titeket!

joéjszakát szép álmokat puszi

Virág
Kép
Kép
virág22

anubias mini mikroszkop és ha érdekel tudok egy elérhetöséget adni akiktöl meg tudod venni 8500ft-ért máshol ennél többért árulják!de mint stöpi is irta megéri mert egyszer kell rá beruházni és tényleg hatásos!
na mostmár tényleg megyek!pusziiii

Virág
Kép
Kép
virág22

Virág, jók is az ilyen vásárlások, igaz?! Mindig jót tesz a léleknek. Én imádok vásárolgatni, még ha nem is költök sokat, csak nézelődök. Aztán ha megtetszik valami, és megtehetem anyagilag is, rájöttem, meg kell venni. Ilyenkor jön össze a legjobban, mikor nem célirányosan megyek vásárolni.

Zseppykém, a lányok már megírták helyettem is a gondolataim. Ugyanúgy vagyunk abban a topikban is, csak hátha tudunk majd másokkal is eszmét cserélni, akik hasonlóan most fognak kezdeni próbálkozni.

És ezt a "mit fogok én csinálni egy év múlva"-t nem értettem. Csak nem a harmadik babát fogod várni akkor? Szóval lesz harmadik? Vagy félreértettem volna? :) Hihi.

Jó éjt mindenkinek!
titi_27

Jó reggelt!

Virág!

Elég rosszul aludtam ,hamar keltem.Ez a mikroszkóp érdekel,de mivel még nem ment élesben a dolog,nem tudom,hogy beruházzak-e,hátha rögtön összejön.Nagyon optimista vagyok és bízom benne.Persze ha nem így lesz,akkor érdekel az elérhetőség és beszerzem.Előre is köszi az infókat hozzá.

Titi!

Amit a pároddal kapcsolatban írtál,az nem túl jó,de biztosan a baba elvesztése miatti szomorúság okozza.Remélem,hogy ahogy élesben mehet a dolog ez meg is oldja a félelmeket.Szegény,biztosan őt is borzasztóan megviselték a történtek.De mindjárt zöld jelzés,és a párod is újra örömtelien várakozó apuci lesz.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

sziasztok!

anubias én is megvárnám még azt hogy mi lesz amikor élesbe csináljátok és ha netán nem jön ugy össze akkor probálnám ki a kütyüt!de viszont ha biztosra akarsz menni akkor megveszed és ha összejön anélkül utánna használod fog.gátlonak!

titi én megértem a férjed is meg téged is!a férjed félt téged és biztos azért nem akar még mert fél hogy megint baj lesz!szerintem öt is nagyon megviselték a történtek ezért nem mer kockáztatni!majd ha már tudja hogy jöhet a baba akkor már biztos teljes erö bedobással szeretni fog ilyen téren is:))

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok lányok!

Na, ma reggelre leesett a hőm, a PG53 is termékeny napot mutat, és képzeljétek, törni látszik a jég, a párommal reggel próbálkoztunk. Persze, igencsak meglepődött, mikor közöltem vele, hogy nem lehetne, hogy ne csináljuk végig odabent? Fejezzük be kint. Úgyhogy félbe maradt a dolog, azt mondja, máshogy nem megy... szóval értitek. Gumival meg nem akarunk védekezni.

Szóval, jól összehoztuk, akkor kell nekünk is együtt lenni, mikor nem lehet. Legalábbis most. Azért nagyon féltem tőle, hogy fájni fog, meg egyáltalán. Hát, az eleje kicsit kellemetlen volt, de nem volt vészes. Vissza kell rázódni a régi kerékvágásba, ami testileg sem egyszerű, mint így kiderült.

Lányok, szerintem is várjuk ki az év végét, aztán meglátjátok ezt a mikroszkóp dolgot. De bízzunk benne, hogy anélkül is összejön a baba.

Na, megyek készülni, egy baráti párral találkozunk, közösen megyünk velük ebédelni.
titi_27

Sziasztok!

Titi!

Szülés után valóban nehezen mennek a megszokott dolgok,anno nekem is fájt,szűk voltam nagyon,de ez elmúlik.Viszont jó,hogy már apa is hajlik a dolog irányába.Nekem is kín a védekezés,mert világ életemben bogyót szedtem,most meg ez a gumi,nem nekem való,apa is utálja.Nem tom baba után mi lesz,mert nem szívesen szednék már bogyót,de 2 babát terveztünk,és lelki okokból lehetne több,de anyagi megfontolásból nekünk szerintem nagyon sok lenne.Úgyhogy ez még majd alakul.Lehet,hogy tényleg egy mikroszkóp marad a megoldás.most megyünk át a barátnőmékhez,gyerkőcök játszanak,ő meg megcsinálja a hajam,mert fodrász.Rámfér.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok,

Szeretnék előre bocsánatot kérni a kisregényért! :)

Zseppy,
olyan aranyos vagy! Senkinek nem áll szándékában elhagyni a többieket!
Én például azóta is, hogy megvan ez a topic, a másikat olvasom előtte, hogy kivel mi újság! Valószínűleg ez igy is marad, de a nyavajgásomat és a baba utáni vágyamat ide talán könnyebb leírni. Nem azért mert ti nem fogadjátok szívesen... Csak hát, nektek most már sokkal komolyabb feladatotok van! :D

Titi,
nem irigyellek apa miatt! Nem lehet könnyű most neki! Nem tudsz vele beszélni arról, hogy miért? Nem lehet, hogy magába keresi a hibát a babu betegsége miatt? :(
Tudod, én is mindig idegenkedtem a gumitól, sőt, utáltam, de most muszáj vagyunk használni. Én nagyon féltem tőle, hogy idő előtt terhes leszek, és esetleg azért veszítek el egy másik babát.
Ezért úgy voltam vele, hogy lesz ami lesz...
És megmondom neked őszintén, rátaláltunk egy olyan gumira, ami egy újabb "feladat" elé állított minket, és nagyon bejött! Durex performa a neve.
Persze nem biztos, hogy mindenkinek bejön, de nekünk elég nagy élmény volt. :roll: A lényege az, hogy 40 perces. Ez azt jelenti, hogy van valami olyan anyag benne ami lassítja a férfi orgazmusát... Félre ne értsetek, nem volt eddig sem semmi baj a szexuális életünkkel, de ez apát arra ösztönzi, hogy nekem minél nagyobb örömöt okozzon, minél tovább és minél többször :oops: Ja és elég vékony is...
Nekünk ezzel sikerült áthidalni a lelki nehézségeket. Én például a baba elvesztése után minden szeretkezés után és közben sirtam :cry:

Ja és jól számoltad! 27.-e kb hó közepe lesz (ha nem produkálok megint egy 41napos ciklust). Pedig ám amikor ezt megnéztük Jucival, még nem tudtam hogy mikor fog megjönni :)
...de még előtte nyugtasson meg a genetikus csütörtökön!

Virág,
3 fázisos gyógyszert szedsz? vagy egyszínű az egész?
Hol is tartasz?
nem raksz fel egy új vonalzót? Amin a gyógyszer kezdő napja az első dátum?
Mindenkinek kéne, hogy tudjuk, hogy a ciklus melyik napján tart!!! Én is csinálok mindjárt egyet!

Eszter,
hátad, nyakad hogy van???

Millió puszi mindenkinek,
Ági
csné

Sziasztok lányok!

Képeljétek, mától abbahagyom a diétát. Na szó sincs róla, hogy azért, mert nem megy, meg nem akarom, nagyon is csinálnám tovább. De tegnap este az ügyeleten kötöttünk ki, ráment az ideg a gyomromra. (Otthonról kaptam rossz híreket, a cicánk nagyon beteg, és felhúztam magam.) Azt mondták, valószínűleg alapból sok a savam a sok gyümölcs miatt, és most a stressz miatt is termelődött valami tejsav, ami marja a gyomor falát. Szóval a diéta sem tesz jót ennek. Én meg eléggé stresszes típus vagyok. Közölték, mivel alacsony a súlyom, ezzel csak rontok az egészségemen. Nyílván másképp reagál egy 80 kg-s ember szervezete a diétára, el kezd fogyni. Az enyém meg nem igazán tud miből leadni. Hát, ezzel nem igazán értek egyet, de tényleg nem biztos, hogy jó várandósság előtt ennyire kikészíteni a szervezetem.

Úgyhogy mától nem diétázom. Marad az 56 kg. :(

Viszont képzeljétek, jól mutatta a PG53 a termékenységet, mert ma felment a hőm. Szóval, a tegnapi együttlét akár babát is hozhatott volna. Csak ugyebár még nem lehet!

Ági, igen, átérzem a gondolataid és az érzéseid. Tegnap az együttlét alatt folyton a babára gondoltam. Muszáj pedig kizárni és lezárni az egészet, az a múlt, és előre kell nézni. Persze, ehhez még biztosan idő kell.
Ez a gumi tényleg jó lehet, csak mindketten idegenkedünk tőle. Persze lehet, hogy nem ilyen jót próbáltunk ki annak idején, amikor is leszögeztük, hogy soha többet. Nem volt úgy túl kellemes.

Eszter, igen, úgy éreztem, mintha tényleg szűkebb lettem volna, pedig azt hittem, tágulni fogok a szülés során. Hát, a fene tudja, nem értem már az egészet. Lényeg a lényeg, hogy azért nem volt rossz. Csak így nem lett teljes. De a ciklus végén majd azért egy igazit is próbálunk produkálni. Akkor lehet.

Felteszem még a görbém. Úgy néz ki, hamarabb meg fog jönni?!

Kép
titi_27

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok, virág22 csábított ide eg ymásik fórumból. Kitartóan végigolvastam mindent az elejétől, remélem nem gond, hogy én nem tartozom az ismerősök közé...
Mi novemberben kezdjük a próbálkozást, remélem mielőbbi sikerrel...
verzsike

sziasztok csajok ma nagy a punnyadás!

verzsi üdv itt is köztünk!dehogy baj hogy nem tartozol (még) az ismerösök közé ide mindenkit várunk remélem többiek is idetalálna majd!

titi jobbulást a cicádnak!a diétát meg hagyd a francba jo az az 56!

huh nekem nagyon fáj a cickom majd szétszakad menni is alig tudok már csak hat bogyom vagy ugyhogy jövöhét hétföre vároma mensim,ezt jelzi a cici is:)

anubias ági merre vagytok?

Virág
Kép
Kép
virág22

Honnan vannak ezek a mindenéfle jó ábrácskák (mármint a babák életkorát jelzők és a grafikonok) ? Itt a babaneten nekem minden egy kicsit bonyolultnak tűnik, még a profilomat sem tudom módosítani, az nlcafe-n sokkal egyszerűbb.
verzsike

majd belejössz!ha rákattintasz az ábrára kijön egy oldal ott megtudod csinálnia saját vonalzod!

Virág
Kép
Kép
virág22

Mára elbúcsúzom, a férjem mindjárt hazaér... Jó éjt és sikeres próbálkozásokat, akiknek aktuális...
verzsike

joéjszakát és szép északát:)

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok!

Verzsike!

De jó,hogy csatlakoztál hozzánk.Ha van kedved írj magadról kicsit. :D Előre is sok sikert a novemberhez.

Ági!

Köszi az érdeklődést,egész jól vagyok,annira várom a novembert,hogy egyszerűen nem lehetek beteg.Ma megyek szívultrahangra,légyszi drukkoljatok a negatív leletért.

Most megyek dolgozni.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Verzsike! Üdv köztünk! Tényleg írj magadról kicsit bővebben! És hogy kezdtek neki a próbálkozásnak novemberben? Hőmérőzöl, vagy esetleg bevetsz valami más taktikát is?

Virág, nagyon jó, hogy úgy érzed, hamarosan meg fog jönni, már épp itt lenne az ideje! Ha belegondolok, hogy lassan már 6 hónapja nem jött meg! De vajon mi a fene gátolja a megjövetelt?!

Eszter, drukkolok, aztán majd gyere mesélni. De jó, mindjárt itt a november, és érted már élesben is szurkolhatunk!

Képzeljétek, nekem meg mára leesett a hőm, igaz csak 36,4-re, és nem értem, miért. Ez a beágyazódási leesés lehetne normális esetben, de mivel hétvégén nem mentünk végig, így nincs minek beágyazódni, igaz?! Hát, remélem, holnapra visszamegy. Hacsak nem volt még peteérés. Pedig a PG53 is a hétvégére mutatta. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy fog alakulni a továbbiakban a hőm.
titi_27

Titi!

Na most nem azért mondom,de a fiúknál az előváladék is tartalmaz ondósejteket,és mivel a szülés óta nem voltatok együtt,gondolom így még magasabb számban is,mint átlag esetben.Még az is lehet,hogy ?... :D Na jó,persze kevés a valószinűsége,de előfordulhat.Ez esetben nyilván így kellene történnie.

Kép

Kép
anubias

Igen, Eszter, úgy, ahogy mondod! Mindennek úgy kell történnie, ahogy fog. Mindenesetre azért nagyon remélem, hogy megjön, mert azért most nem kímélem magam. Ez a diéta, aztán a vasárnap esti rosszullét+gyógyszerezés, aztán tegnap infraszaunáztam is, sosem bocsátanám meg magamnak, ha miattam lenne beteg a baba. A hajfestést is úgy tervezem, hogy az utolsó lehetséges peteérés előtt fogom megcsinálni. Vagyis még fogamzás előtt, és mindaddig fogom ezt addig tenni, amíg meg nem tudom, baba van. Most már erre is igyekszem majd figyelni. Muszáj, meg megnyugtassam magam!
titi_27

Persze,jól csinálod.Biztos meg is fog jönni,csak úgy elszabadultak a gondolataim.A terhesség alatt nem jó a hajfestés sem? És a szali tilos?Mert én heti 1-szer szoktam menni.Így nem vagyok fal fehér,olyan egészséges marad a bőrszínem és karbantartja a bőröm,ami elég zsíros és hajlamos vagyok kipattogni.Ezt most nem szabad jövő hótól? És melírcsíkok is mehetnek a kukába?Mikor Bálint született még minden természetes volt rajtam.Szerintetek ezek tilosak lesznek?

Kép

Kép
anubias

Hát, nem tudom, Eszter. Én a babával mindent csináltam, persze csak mértékkel. A hajamat 2x festettem be, az elsőt sajnos a 6. héten, és utána az 5. hónapban. Talán az elején fogom elhagyni, úgy a 4. hónapig, és utána majd meglátjuk, mit mond a doki. Már be is szereztem egy hajpántot! :)
Sajnos nekem le van szívva a hajam, és utána mennek bele a melírcsíkok, ami elég nagy tortúra... talán valamit újítani kell addig, hogy legalább gyorsabban túl legyünk a festésen. Nem tudom még hogy fog alakulni.

Szoli... hát, az elején ugyancsak "jártam", úgy 3-4 hetente egyszer, 10 percre. Aztán beláttam, hogy fölösleges, mert én alapból olyan fehér vagyok, hogy ennyi nem elég. Aztán persze csak lelkifurdalásom volt, hogy ennyit sem bírok ki. Mármint hogy talán ártok vele a babának, úgyhogy nem csináltam a végén már semmit. Persze, inkább fordítva kellett volna, az elején semmit, amíg ki nem fejlődik mindene, és utána talán már inkább szabadna. Szóval legközelebb meg fogom vitatni az orvosommal. Sok doki nem ítéli el egyik dolgot sem! A szauna viszont kifejezetten tilos!!!
titi_27

Titi!

Akkor majd mindketten megbeszéljük a dokinkkal és kicseréljük az infókat.Remélem nagyon hamar szükségünk lesz rájuk. :wink:

Köszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Szisztok!

Hazaértem a munkából, de most nem maradok sokáig, megyek futni. Valahogy karban kell tartanom magam egy kicsit, meg a jövő héten tesi felmérés lesz a munkahelyen és meg kell állnom a helyem.

Egy kicist magamról: Hivatásos katonatiszt vagyok, a férjemmel Pesten lakunk a 14. kerületben, csak sajna ő Tatán dolgozik így minden nap ingázik.
Ha a meló és a házimunka után még van erőm (útálok vasalni) akkor imádom a mozit és a színházat, bár ott már vagy 2 hónapja nem voltunk.

Egyenlőre a babával csak spontán próbálkozunk, mindig tudom mikor van peteérésem, mert akko jobban fáj a hasam még a mensi előttinél is. Reméljük összejön, ha nem akkor meg majd kérek tőletek trükköket, mert ezekben egyáltalán nem vagyok járatos.
verzsike

Folytatva az előzőt magamról: van egy ikertesóm, ő is lány és én is ikreket szeretnék, de csak fíúkat, mert félek, ha lányom születik, ugyanolyan hisztis lesz mint én.
verzsike

szia verzsi!még egy véletlen?a férjem tatai:)) és volt ott is katona még anno amikor volt sorkatonaság!ikrek?de jo neked akkor van rá esélyed!engem a multkor a nagybátyám megakart ijeszteni hogy gyogyszer után nagyobb az esély az ikrekre hát leesett az álla amikor megtudta hogy örülnék neki!de én már ennyi év után egy babával is megelégednék!jo futást,majd gyere este

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok!

VirágT
Mikor volt a férjed Tatán?

Az ikrekre sajna nem sok esélyem van, mert két generációnként öröklődik, de azért reménykedek...
verzsike

Végeztem a futással, most jön a vasalás, amit már 3 napja halogatok, de lassan nem lesz mit felvennünk, úgyhogy muszáj.

Megnéztem a vonalzókat ahol írtad nagyon aranyosakat találtam, remélem mielőbb lesz nekem is.

Nem nagyon jön be ez a várakozás nekem, tudom h már nemsokára próbálkozhatunk, de akkor is rossz.
verzsike

sziasztok!

hu csajok én ugy zsongok megint!már alig birok megülni a fenekemen ugy várom hogy itthon legyen a férjem és neki lehessen állni!

titi mi is novemberbe kezdjük!figyi nektek ha elöbb jönne a baba mint december az nagy gond lenne?bocs de nem értek ehez!kockázatos?

verzsike 97ben volt ott!
a barátnöm is iker ö is nagyon akart ikreket de pont mst mesélte ugyanezt hogy csak második generácioknál van esély!de azért ne add fel!van akinek egyáltalán nincs a családba mégis ikreket szül(remélem én is igy leszek,huh de jo lenne)
miota a nagybátyám mondtam nagyon bevagyok izgulva az ikrekre de mint mondtam nekem egy is megfelelne!

anubias mi zu veled?hogy állsz?hétvégére várod mensit?akkor mi tényeg együtt kezdünk!:)

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok!

Sajna nem tudok privit írni senkinek. Ti tudtok?
Mi lehet a baj?
Na mindegy, akik kérdeztetek tőlem, írjatok egy E-mailt és elküldöm szívesen.
Különben én is 8500 Ft-ért vettem, egy év garancia, és ami nagyon jó még 30 napos megelégedettségi garancia, ami azt jelenti, hogyha nem vagy vele megelégedve egy hónapon belül visszaadhatod, és vissza kapod a pénzed.

Szia
Stöpszli
stöpszli

Verzsike, hivatásos katonatiszt?! Te jó ég, micsoda kemény nő lehetsz! Azt lehet tudni, hogy hány éves vagy? És miért csak novemberben kezditek a próbálkozást?

Virág, nem tudom, mi lenne, ha már novemberben összejönne a baba. A párom is azt mondja, próbáljuk meg. Csak hát a dokim ezt mondta. Nem tudom, miért kell addig várnunk. Ha összeadom, akkor ugye a szülés után eltelt már 2 hónap. Talán még ez az 1 és elég volna. De szerintem a vérzés miatt mondja, hogy had tisztuljon ki odabent minden. Pedig nagyon nehéz kibírni ezt a kis időt is.

Lányok, nézzétek már meg a görbém. És mára a PG53 megint termékenynek mutatott. Hogy lehet ez? Tegnap és tegnapelőtt meg nem mutatott termékenységet, de azelőtt igen.

Kép
titi_27

Sziasztok!

Titi!

Nem hiszem,hogy baj volna,ha előbb fogan a baba,de azért én is kivárnám,amit a doki javasol.Persze ha becsusszan,az más.De a zöld lámpával inkább várjátok meg a decembert.Hamar elszalad.Persze nem akarok itt okoskodni. :oops: Te érzed,úgy csináld,ahogy szerinted jó. :wink: A görbe érdekes,bár én ehhez nem sokat értek.Én is mostanában kezdem újra a mérést.Tényleg ha lesz időd megnézed,miért,mit küldhetnek nekem.Esetleg ha adsz egy mail címet,átküldöm neked az egyiket,mit küldenek,hátha te jobban tudnád mi ez.Előre is köszi.

Virág!

Én okt 23-ra számolom mensi érkezését.Akkor mi tényleg egyszerre működünk majd novemberben.Hajra!!! :D Miénk a november.Ebben a hónapban lesz a szülinapom.Ez volna a legszebb ajándékom. :roll:

Verzsike!

Neked sem egy hétköznapi csajszis hivatás jutott,az fix.Érdekes lehet.Írj még magadról.Bocs,hogy kiváncsiskodunk,csak egymást már ismerjük,és úgy örülünk,hogy van új csatlakozónk. :)

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Szaiasztok!

Az ok, hogy ti már ismeritek egymást, de én még senkit... Légyszi pár szót.

Én 27 éves vagyok, a főiskola után munka mellett egyből elkezdtem a műszaki egyetemet, most júliusba lettem igazi közlekedésmérnök.
Eddig a suli miatt vártunk a babával, együtt nem ment volna a kettő.
verzsike

Verzsike, én az elején leírtam magamról a lényeget, ha visszaolvasod az elejét, Anubias is. Amúgy 28 éves vagyok, 2 hónapja szültem a 30. hétre, de sajnos beteg volt a pici, így meghalt. Decemberig kell várnunk a következő várandóssággal, de utána teljes erőbedobással próbálkozunk.

Én is műszaki egyetemet végeztem, műszaki menedzser vagyok hivatalosan, de egy irodán dolgozunk, ahol márkás szeszesitaloknak vagyunk a magyarországi hivatalos kizárólagos forgalmazói. Itt vagyok irodavezető illetve key account-os, vagyis a hipermarketekkel tartom a napi kapcsolatot. Nagyon élvezem!

Nagyjából ennyit magamról, de természetesen, ha bármi érdekel, csak kérdezz!
titi_27

Verzsike!

Én novemberben leszek 31 éves,van egy 9 éves fiam és könyvelőként dolgozom egy tésztaüzemben.Azért csak most indul a babagyártás,mert a mérlegképes megszerzése után igazolnom kell 3 év szakmai gyakorlatot,hogy regisztrált mérlegképes könyvelő lehessek.Ez a 3 év 2007. májusában jár,le és én addígra már nagy pocit szeretnék.Remélem így is lesz.Nyáron parlagfű allergiám van,így annak a végét vártuk,+egyéb egészségügyi gondok nehezítették a startot,de remélem most novemberre ezek mind rendeződnek.Ha bármire kiváncsi vagy még,kérdezz csak. :wink:

Még jövök ám.

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Á,nem baj ám,ha nem ír senki,jól eldumcsizok magamban is. :D Hahó lányok,hol vagytok.Kezeket a paplan fölé,még senkinek nem zöld a lámpa. :lol: November illetve december lesz a mi topicunk hónapja.Most van rajtam a 24 órás vérnyomásmérő és EKG.Rémes és ráadásul annyira izgulok,hogy minden ok legyen és holnap nehogy olyat mondjon a doki,ami a babagyártást befolyásolja,hogy ettől tök magas a vérnyomásom.Próbálok megnyugodni,de nagyon gáz.Amúgy van jó hír is,nagyon úgy érzem,mindjárt megjön.Pedíg csak 23-ra várnám.Nagyon örülnék neki,remélem most találkozom mensivel utoljára,mert mondjuk elsőre összejön a bébike a következő hóban.Ki tudja,fő az opimizmus.Szegény férjem tanul,holnap zh,nem irígylem.

Remélem írtok ti is.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?