Sziasztok lányok!
Na, végre hogy tudok jönni! Úgy volt, hogy este vendégeink jönnek és itt alszanak, nagy takarításba kezdtem, aztán úgy néz ki, mégsem jönnek, majd csak egy hét múlve. Úgyhogy most van pár percem. Aztán megyek is vásárolni meg a varrónőhöz, kifogytam az új nacimból!
A régiek pedig változatlanul nem jönnek még rám.
Virág, akkor jó, látod, én ezt nem is tudtam, ahogy Eszter írja, rögtön ki is ürül a szervezetből? Bár én 8 évig szedtem, azért is akartam több időt hagyni kiürülésre, úgyhogy a baba előtt 1 évvel abbahagytam.
Stöpszli, nagyon érdekes, amit írtál. Leírnád pontosan milyen dologról van szó? Valamilyen készülék, vagy micsoda? Hogy működik?
Eszter, utánanézek ennek a fertilitynek, csak az angolom nem igazán jó, de igyekszem. Amiatt pedig nyugodj meg, nem hinném, hogy fizetős szolgáltatást x-eltél volna be.
Ági, mindjárt itt a 27-e!!!
Jaj, de izgulok Érted! És ha jól számolom, 27-e... kb a ciklus közepe táján fogsz járni, igaz? Akkor viszont nagyon is esélyes a dolog, nem csak a Jónás naptár miatt.
:):)
Gondolom, mennyire megnyugtató, hogy ilyen jó már a HCG, vagyis minden a legnagyobb rendben van odabent. Így jöhet az a várt nap!
Én ma reggel is hőmérőzéssel keltem 1/2 8-kor, aztán visszaaludtam. Már úgy megszoktam, hogy emiatt minden reggel ekkor kelek, még hétvégén is. Olyan megnyugvás, hogy tudom, minden a lehető legjobban alakul odabent. A PG53 mára is termékeny napot mutatott, és lassan tényleg le kell esnie a hőnek, vagyis jön a pé. Jaj, de jó lenne akciózni is hozzá, de sajnos azt még nem lehet.
Képzeljétek, szülés óta nem is voltunk együtt a párommal. Próbálok közeledni hozzá, és olyan, mintha nem igazán akarná. Azt mondja, majd élesben, ha lehet már baba. De kérdem én, miért csak a babára összpontosít? Csak úgy nem is lehet már összebújni? Félek, nehogy olyan lelki teher nehezedjen majd rá élesben emiatt, hogy a végén ne jöjjön össze a baba.
Ja, Virág! Én is örülök nagyon, hogy így együtt fogunk próbálkozni, és ez egyáltalán nem önzőség szerintem! A többi csajszi fog hiányozni, akik már babásak, sőt már meg is szültek. Olyan jó volt együtt várandóskodni.
Végezetül a görbém...