Gomboc!
Olvastam az elozmenyeidet valahol, hogy mar a baba is nehezebben jott ossze.
Az elos honapban folyamatos hoemelkedesem volt, amire a nogyogyaszom azt mondta, van, akinek igy reagal a szervezete, mas meg nem is hallott rola. Elso 3-4 honapot vegighanytam, nem csak reggel, barmikor kepes voltam ra
Aztan a 20-dik heten gorcsoles miatt engem is befektettek par napra, vetelen veszellyel. Cukor nekem a vizeletemben volt neha, a vege fele, en beszereztem olyan tesztcsikot, es nezegettem
Persze ezek a gondok eltorpulnek a Tieid mellett. Felfazas, tudogyulladas: tessek vigyazni MAgadra!! Mehlepeny: igen, mondjak, hogy sokszor "arrebmegy", bizzal benne. Cukor: szinten figyelnni kell, mit eszel, dieta. A korhazban voltak cukor miatt befektetettek is, en akkor lattam, miket ehetnek, ugyhogy amikor nalam is veszelyesse valt a dolog, konnyebben lemondtam a sutikrol, mert felremlett, ami a korhazban volt
.
A baba meretevel szerintem ne foglalkozz, nagyon csaloka, a kismamis topicban is olvashatod ra a peldakat. A pajzsmirigyes dokim szerint az fenygetett, hogy nem fejlodik elegge a baba, a cukor miatt, hogy tul nagy lesz, az UH eloszor 3 hettel nagyobb meretet josolt, a vegen a nogyogyasz szerint meg ra is huzok majd, aztan 5 nappal a kiiras elott szuletett meg a lanyom, 50 cm, 3570-nel, tokeletesen
-Afonya