2000.09.14 12:01
Szerző: Anonymous
Sziasztok!
Ez a mennyit hízzak téma a dokik kedvence!
Én sokszor csak ültem a terhesgondozóban, hallgattam a dokimat, - aki egyébként szuper, meg képzett, meg minden - és azon gondolkodtam, hogy lévén férfiú, fogalma sincs az egészről. Ezt nem lehet előre eldönteni, hogy mennyi az ideális. Kinek mennyi. Én krónikus nem-evő vagyok, azt is késő este és válogatás nélkül teszem. Kicsit féltem is, hogy majd ha terhes leszek, el ne felejtsek enni!
Olyannyira nem felejtettem el, hogy egészen napi háromszori étkezésig fajultam: reggeli, ebéd, vacsora. Na, nem vittem túlzásba, de rendesen ettem. Az első harmadban felszedtem kb tíz kilót. A hátralévő időben meg még tizenkettőt. Akkora voltam, mint egy USA hadihajó a Csendes-óceánon:170 centivel és 82 Kg -mal vonultam be szülni, ebből mindössze 3,75 kg volt a fiam. Amikor visszarázódtam a hétköznapokba, a nem-evésbe, néhány hónap alatt eltűnt az a 22 kg, sőt inkább harminc lett belőle. Nem lett tőle semmi bajom, se nekem, se a gyereknek. És tudomány ide-oda, nem hiszem el, hogy egy várandós asszonynak koplalnia kell, valami idális kitalálmány miatt. Mert csak az a kaja nem hízlal, amit nem eszel meg.
Anta