Sziasztok!
Kicsit elmaradtam, de vagy két hete tudok tiszta erôbedobással dolgozni. Kihasználom a lendületet.
Times: Ez a fárdság nekem a 17-18. hétig kitartott, azért mostanában is van, hogy 2-3 között délután ledőlök, ha netán itthon vagyok. Ráadásul a 16. héten még bőven hánytam is
Az AFP eredményt nem is te kapod meg, hanem vagy a védőnő, vagy a doki. Én egyébként is voltam a 18. héten genetikai UH-n az eredménytől függetlenül. (ott mondták, hogy skacok).
Hát szokott fájni ez meg az. Nekem pl. van olyan, ha kicsit lendületesebben szállok ki a kocsiból (értsd normálisan), akkor pont olyan hasító éles fájdalmat érzek, mint mikor futás közben beszorul a levegő, csak a hasam alatt érzem alul, jobb vagy bal oldalon. Azt mondták, hogy ezek a nyúló szallagok. Olyan is volt, hogy furcsa alhasi fájdalmaim voltak, és tényleg már ott tartottam, hogy nincs mese telefonálok, úgy beparáztam, pedig csak kakilnom kellett egyet
. De egyáltalán nem az az érzés volt, mint régen. Azt hiszem, fogalmam sincs, hogy éppen hol vannak a belső szerveim.
Tencsi!
Köszönöm szépen a képeket, nem tudom, hogy megkaptad-e a levelemet. Némelyik kép olyan szép, hogy kicsordult a könnyem. Tisztára lökött vagyok, ezt se gondoltam volna eddig magamról. Hogy van a kislányod?
Még nem vettünk semmit, bár van egy szegedi barátnőmnek egy rokona, akiknek szintén ikreik vannak, most 3 évesek, és tőlük lehet veszünk 1-2 dolgot, így talán nem lesz olyan drága. Szerintetek gáz, hogy még nincs semmink?
Jajj, a legnagyobb hírt majd elfelejtettem. A férjem unokatestvére ma felhívott: Terhes, és ikreket vár. Szép család...
Puszi mindenkinek!
Kata