Sziasztok!
Igaz, hogy nem nagyon él a topik, de én azért leírom az elég friss (tegnapi) élménteimet, hátha egyszer segít majd valakinek.
Szóval nekem tegnap csináltak chorion biopsiát a Schöpf-Merei kórházban. Elõtte nap este be kellett feküdni, bár nem tudom, hogy minek, mert a kutya nem fogalakozott velem. Másnap reggel 8-kor kellett menni a "mûtõhöz". Aznap 8 embernek csinálták a beavatkozást és szerencsére elsõnek behívtak, így nem kellett sokáig izgulnom!
Megvizsgálták a méhszájat, majd kaptam egy érzéstelenítõt és utána egy vékony csövet bevezettek a hasamba, amiben gondolom egy hosszú "tû" szerû valamivel vették a mintát. Igazából nem sokat láttam az egészbõl, mert végig az ultrahangon mutatták és magyarázták, hogy éppen mi történik. Kb. 5 perc volt az egész, nem fájt, de azért nem volt kellemes.
Aztán vissza kellett menni a kórterembe, ahol 1 órát kellett feküdni, de 3-ig megint nem nagyon foglakoztak velem (tehát addíg lehetett pihenni). Majd ekkor volt egy eligazítás, hogy mit lehet, ílletve mit nem lehet tenni az elkövetkezõ 2 hétben.
Itt azt monták eredmény 3 hét múlva lesz. Bár a tanácsadáson 1 hetet mondtak. Úgyhogy most egy hét múlva azt hiszem elég sûrûn fogok oda telefonálni. De kíváncsi vagyok, hogy ténykeg mikor lesz eredmény.
Remélem, hogyha most nem is, de valamikor valakinek lesz hasznos információ abban amit leírtam.
Üdv: Vica