Sziasztok!
Kétségbeesve olvasom amiket írtatok,nagyjából képben vagyok,mégis elbizonytalanít,h az orvosok ezt mennyire lazán kezelik.Nagyon becsülöm azokat,akik megosztják tapasztalataikat annak ellenére,h milyen rosszak.
Sajnos én is streptococcus agalactae hordozó vagyok,a terhesség 25.hetében járok.Már két hónapja észleltem folyást,egy hónapja kaptam antibiotikumot Zinnatot,5 napig.Augmentinnel kezdtem,de arra valószínű érzékeny vagyok,mert kihánytam.
Március 10.én levett tenyésztés negatív lett,valami más kis baci volt(a leletet nem láttam),arra nem kaptam semmit.Most megint érzem,h ugyanolyan folyásom van,sőt még talán erősebb is.Remélem kapok időpontot még a héten.Szerintetek kérjek egyből megint antibiotikumot,hiszen a tenyésztés mire megjön az két hét,addig meg retteghetek a burokrepedéstől.Arról egyébként nem sokat tudok,h ennek mekkora az esélye?Idáig is sokat izgultam,mert volt már egy korai vetélésem,most terhességi diabéteszem lett,most még ez is..
Próbálkozom a grépfrut magolajjal,hátha segít,de nem úgy tűnik.
Szülésnél mindenképpen kérjek antibiotikumot,mégha nem is akarnak adni?Megpróbálom megbeszélni a dokimmal mit tervez ilyenkor,de mivel győzzem meg?
Köszönöm előre is a segítségeteket!